Brez dodanega sladkorja

Brez glutena

Brez laktoze

Količina: 150 g


Beljaki v prahu
11,98 €
Na zalogi
Brez dodanega sladkorja

Brez glutena

Brez laktoze

- Eno pakiranje zadostuje za 50 beljakov
- 5X bolj stabilen sneg v primerjavi s snegom iz svežih beljakov
- Hitra priprava snega brez ločevanja jajc
- BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, LCHF, KETO
- Ohranjajo vse naravne lastnosti beljakov
Količina: 150 g
Beljaki v prahu
- Eno pakiranje zadostuje za 50 beljakov
- 5X bolj stabilen sneg v primerjavi s snegom iz svežih beljakov
- Hitra priprava snega brez ločevanja jajc
- BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, LCHF, KETO
- Ohranjajo vse naravne lastnosti beljakov
Pozabi na ločevanje beljakov in rumenjakov! Naravni beljaki v prahu se stepejo veliko bolje in dajo 5X bolj stabilen sneg kot sveži beljaki. Tudi strahu, da bi nam kje ostal kakšen košček lupine ni, niti nam ni treba razmišljati, kaj bomo z vsemi rumenjaki, ki so nam ostali. Super, kajne?
Iz enega pakiranja dobimo kar 50 beljakov!
Beljaki v prahu so narejeni po postopku liofilizacije, ki ohrani vse naravne lastnosti beljakov ter njihove vitamine in minerale. V postopku so iz beljakov odstranjene samo vse tiste sestavine, ki se ne stepajo, zato je sneg iz beljakov v prahu neprimerljivo boljši, kompaktnejši in obstojnejši od snega, pripravljenega iz svežih beljakov.
Beljaki v prahu so BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, BREZ SLADKORJA. Primerni tudi za diabetike in vse, ki ste LCHF, KETO ali PALEO način življenja vzeli za svojega.
Kot vir beljakovin jih lahko dodajamo tudi shake-om, smoothie-jem … ali pa z njihovo pomočjo spečemo kaj slastnega na sodobnim urnikom prijaznejši način. Poglej, kako se iz beljakov v prahu naredi najbolj čvrst sneg >>
Hranilne vrednosti na 100 g živila
Energijska vrednost
2050 kJ / 480 kcal
Ogljikovi hidrati
6 g
Od teh sladkorji
4 g
Beljakovine
83 g
Sol
3,8 g
Sestavine
Naravni beljaki v prahu (iz kokošjih jajc), citronska kislina.
Alergeni
Beljaki kokošjih jajc.
Poreklo
Proizvedeno v EU.
Navodila za uporabo
3 g beljakov v prahu + 27 ml vode = 1 jajčni beljak Beljake v prahu mešamo z vodo v razmerju 1:9. Za 30 g tekočega jajčnega beljaka (kar ustreza količini beljaka v jajcih M velikosti) zmešamo 3 g jajčnega beljaka v prahu s 27 g vode. Z vodo zmešane beljake v prahu mešamo v mešalniku (blenderju) eno minuto in naš sneg je pripravljen! Tako pripravljen sneg v receptih uporabljamo čisto enako kot sneg iz svežih beljakov. Če želimo še čvrstejši sneg, potem beljake z vodo zmešamo v razmerju 1:6. Že stepen sneg lahko ponovno stepamo, kolikokrat želimo. Beljake v prahu lahko dodajamo tudi svežim beljakom, ki bodo tako postali še bolj kompaktni, bolj napihnjeni z zrakom, naš sneg pa bo stabilnejši.
Navodila za shranjevanje
Na suhem in hladnem mestu. Po uporabi embalažo dobro zaprote.
Beljaki v prahu
Na zalogi