beljaki v prahu pajs brez obresti

Beljaki v prahu

12,99 

Na zalogi

Količina: 150 g
  • Eno pakiranje zadostuje za 50 beljakov
  • 5X bolj stabilen sneg v primerjavi s snegom iz svežih beljakov
  • Hitra priprava snega brez ločevanja jajc
  • BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, LCHF, KETO
  • Ohranjajo vse naravne lastnosti beljakov

Beljaki v prahu

Pozabi na ločevanje beljakov in rumenjakov! Naravni beljaki v prahu se stepejo veliko bolje in dajo 5X bolj stabilen sneg kot sveži beljaki. Tudi strahu, da bi nam kje ostal kakšen košček lupine ni, niti nam ni treba razmišljati, kaj bomo z vsemi rumenjaki, ki so nam ostali. Super, kajne?

Iz enega pakiranja dobimo kar 50 beljakov!

Beljaki v prahu so narejeni po postopku liofilizacije, ki ohrani vse naravne lastnosti beljakov ter njihove vitamine in minerale. V postopku so iz beljakov odstranjene samo vse tiste sestavine, ki se ne stepajo, zato je sneg iz beljakov v prahu neprimerljivo boljši, kompaktnejši in obstojnejši od snega, pripravljenega iz svežih beljakov.

Beljaki v prahu so BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, BREZ SLADKORJA. Primerni tudi za diabetike in vse, ki ste LCHF, KETO ali PALEO način življenja vzeli za svojega.

Kot vir beljakovin jih lahko dodajamo tudi shake-om, smoothie-jem … ali pa z njihovo pomočjo spečemo kaj slastnega na sodobnim urnikom prijaznejši način. Poglej, kako se iz beljakov v prahu naredi najbolj čvrst sneg >>

Play Video
Hranilne vrednosti na 100 g živila
Energijska vrednost: 2050 kJ / 480 kcal
Od teh nasičene: 0 g
Ogljikovi hidrati: 6 g
Od teh sladkorji: 4 g
Beljakovine: 83 g
Sol: 3,8 g
Sestavine: Naravni beljaki v prahu (iz kokošjih jajc), citronska kislina.
Alergeni: Beljaki kokošjih jajc.
Navodila za uporabo: 3 g beljakov v prahu + 27 ml vode = 1 jajčni beljak Beljake v prahu mešamo z vodo v razmerju 1:9. Za 30 g tekočega jajčnega beljaka (kar ustreza količini beljaka v jajcih M velikosti) zmešamo 3 g jajčnega beljaka v prahu s 27 g vode. Z vodo zmešane beljake v prahu mešamo v mešalniku (blenderju) eno minuto in naš sneg je pripravljen! Tako pripravljen sneg v receptih uporabljamo čisto enako kot sneg iz svežih beljakov. Če želimo še čvrstejši sneg, potem beljake z vodo zmešamo v razmerju 1:6. Že stepen sneg lahko ponovno stepamo, kolikokrat želimo. Beljake v prahu lahko dodajamo tudi svežim beljakom, ki bodo tako postali še bolj kompaktni, bolj napihnjeni z zrakom, naš sneg pa bo stabilnejši.
Navodila za shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu. Po uporabi embalažo dobro zaprite.
Poreklo: Proizvedeno v EU.
Lastnosti: brez glutena, brez žit, brez škroba, brez laktoze, brez oreščkov, brez semen, brez OH-jev, malo maščob, veliko beljakovin, brez sladkorja.
Načini prehranjevanja: Brez dodanega sladkorja, Brez glutena, Brez mlečnin, Fit, KETO, LCHF, Low Carb, PALEO, vegetarijansko, za diabetike.
Ta izdelek je kupilo že 549 strank.
Kategorije: Ostalo, Osnovno

Beljaki v prahu

Na zalogi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kaj lahko pripravite?