za diabetike
Japonske palačinke brez glutena: Te slastne puhaste souffle palačinke te bodo zasvojile na prvi okus!
Ne vsebujejo dodanega sladkorja in so čisto brez glutena ter laktoze. Predstavljajo odlično FIT sladico ali sladek nizkohidratni obrok. Puhaste japonske palačinke brez glutena so super izbira za vsak dan v letu.
Te zanima več o sestavini, zaradi katere so tako puhaste? Klikni tukaj.
Jajce ločimo na rumenjak in beljak. Beljak, skupaj z beljaki v prahu in vodo, stepemo v trd sneg.
V drugi posodi zmešamo rumenjak, moko, eritritol, kakav, vodo in pecilni prašek. Dobro premešamo. Na koncu v maso vmešamo še prej pripravljen sneg.
Palačinke pečemo na pokriti ponvi na srednje nizki temperaturi.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.