za diabetike
KETO kruh iz dveh sestavin je izjemno preprost in hiter za pripravo, kar ga naredi idealnega za tiste, ki si želijo hitro pripraviti okusen nizkohidratni obrok. Najlažje ga je pripravit iz naših beljakov v prahu.
KETO kruh iz dveh sestavin je izjemno preprost in hiter za pripravo, kar ga naredi idealnega za tiste, ki si želijo hitro pripraviti okusen nizkohidratni obrok. Postopek priprave je povsem enostaven. Najprej zmešamo jajčni beljak v prahu z vodo, dokler ne nastanejo čvrsti vrhovi. Ta korak je ključen, saj bo prav ta puhasta zmes dala kruhu lahko in zračno teksturo. Nato v drugo posodo zmiksamo zrnasti sir, ki bo kruhu dodal bogat okus in ga obogatil s hranljivimi maščobami. Ko je sir gladko zmiksan, ga počasi vmešamo v beljakovo zmes, pri tem pa pazimo, da mešanica ostane zračna. Nato mešanico previdno prenesemo v pekač za hlebce, ki smo ga pred tem obložili s papirjem za peko, da se kruh ne prime. Pekač postavimo v pečico, segreto na 175 stopinj Celzija, kjer kruh pečemo približno 30 minut oziroma dokler ne postane zlato rjav in rahlo hrustljav na vrhu. Ko je kruh pečen, ga ohladimo, nato pa postrežemo kot odlično nizkohidratno alternativo običajnemu kruhu. Idealno za vsak keto jedilnik!
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.