LEŠNIKOVA MOKA razmaščena

LEŠNIKOVA MOKA razmaščena

LEŠNIKOVA MOKA razmaščena

Že od: 3,99

– Brez glutena,
– 100% naravna moka,
– Odlična alternativa pšenični moki,
– Izvrstna za peko brez ogljikovih hidratov,
– Velika vsebnost beljakovin,
– Velika vsebnost vitaminov, mineralov in antioksidantov,
– Nizek glikemični indeks,
– Malo ogljikovih hidratov,
– Primerna tudi za sladkorne bolnike/diabetike.

000

Lešikova moka je razmaščena in fino mleta moka iz lešnikovih jedrc.

Lešnikom z naravnim postopkom hladnega stiskanja in mletja izločijo maščobo, pri tem pa ostanejo ohranjene vse naravne in hranilne snovi lešnikovih jedrc.

Lešnikova moka je odlična alternativa za vse, ki se želijo zdravo prehranjevati ali  ne smejo, oziroma ne želijo uživati glutena, pšenične ali drugih žitnih mok.

Ta moka ne vsebuje glutena in ostalih alergenov in jo lahko uporabljajo osebe, ki jim običajna moka povzroča težave.

Ker vsebuje izredno malo ogljikovih hidratov je primerna tudi za vse, ki se prehranjujejo po LCHF, KETO ali PALEO načinu prehranjevanja.

Ta tip moke je univerzalen. Lahko se uporablja v slaščičarstvu, peki, domači uporabi (zajtrk, v kombinaciji s kosmiči, za smoothie, peki peciva, piškotov, celo pri testu za pico.)

Najboljše se obnese pri pripravi sladkih pecih in sladkih pekovskih izdelkov!

Za razliko od navadnih lešnikov ali mletih lešnikov ima lešnikova razmaščena moka bistveno manj maščob in kalorij.

POKUKAJ med naše RECEPTE in preveri super dobrote iz naše LEŠNIKOVE MOKE!

 

Energijska vrednost LEŠNIKOVE razmaščene moke (na 100g): 400 kcal / 1929 KJ
Maščobe: 17 g
Ogljikovi hidrati: 11,9  g
Beljakovine: 41,6 g
Vlaknine: 11,3 g
Sol: 1,7 g

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

250, 500

Proizvodnja moke:

EU.

Poreklo lešnikov:

Gruzija.

Sestavine:

100% razmaščena in fino mleta lešnikova moka.

Alergeni:

Lahko vsebuje sledi sezama, arašidov in drugih oreščkov.