KETO rogljički, polnjeni z lešnikovo kremo, ki jih lahko pripraviš kar v udobju domače kuhinje.
Rogljički so sladki brez dodanega sladkorja in napolnjeni z našo edinstveno Pajsotello. Če ti je ljubše pa jih lahko napolniš tudi s katero od naših marmelad - na voljo so kar trije okusi.
KETO rogljički prijajo kot sladica, privoščimo pa si jih lahko tudi za zajtrk ali sladko večerjo.
Če testo ni bilo dovolj zgneteno, se lahko lomi – v tem primeru si zmočimo roke in med zvijanjem zgladimo morebitne razpoke.
Pri rezanju trikotnikov iz testa si lahko pomagamo s tortnim modelom premera 30-34 cm - položimo ga na razvaljano maso in obrežemo robove. Maso, ki nam ostane zaradi obrezovanja, oblikujemo v kvadrat in ga prerežemo po diagonali, da dobimo dva trikotnika iz katerih lahko naredimo še dva dodatna rogljička.
Za dekoracijo:
a) pred peko rogljičke pomažemo z raztopljenim maslom in po vrhu potresemo mlete orehe.
b) po peki v parni kopeli raztopimo tablico temne čokolade brez sladkorja in jo polijemo po vrhu rogljičkov. Na koncu potresemo z mletimi orehi.
Deli s prijatelji!
Specializirana spletna trgovina za
LCHF, KETO in PALEO prehrano.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.