za diabetike
Lešnikov puding brez kuhanja je pripravljen v le nekaj minutah, privoščiš pa si ga lahko kot mali posladek ali za malico.
Zaradi vsebnosti konjak moke puding brez kuhanja deluje razstrupljevalno, hkrati pa pomaga pri izgubljanju odvečnih kilogramov. Lešnikova razmaščena moka v njem pa poskrbi, da je puding prijetnega, nežnega in naravnega okusa po lešnikih.
Ne vsebuje mlečnin je brez dodanih sladkorjev, primeren za KETO, LCHF in vse ostale jedilnike.
V mešalniku (blenderju) zmešamo mleko, vodo, eritritol v prahu, konjak moko in lešnikovo moko. Mešamo, dokler se masa ne prične gostiti. Če se slučajno po 3 minutah še vedno ne zgosti, dodamo še pol ČŽ konjak moke.
Na koncu dodamo še cimet in vanilijo, dobro premešamo, in uživamo.
Za pripravo pudinga lahko uporabimo tudi več tekočine oz. manj moke - najboljše, da testiramo različne kombinacije, da dobimo konsistenco, ki nam najbolj ustreza.
Puding lahko zaužijemo tudi naslednji dan, ampak se bo verjetno še bolj zgostil, zato v tem primeru naredimo redkejšega.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.