Hey, gost!
Velika izbira za vsako dieto

- Recepti -

KETO jagodni cheesecake

keto jagodni cheesecake

Svežina na svežino!

KETO jagodni cheesecake je izjemno sočna sladica, ki jo lahko postrežemo ob vsaki priložnosti.

Za osnovo smo izbrali našo lešnikovo razmaščeno moko, ki se odlično poda nadevu in kremi. Moko odlikuje visoka vsebnost beljakovin, kar je ob okusu še en dodaten plus.

Ker gre za KETO jagodni cheesecake pa se v nadevu znajde tudi naša jagodna marmelada brez dodanega sladkorja.

Te zanima več o lešnikovi moki?

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
Low Carb
LCHF
KETO
Fit
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Celoten čas
60
minut
Čas priprave
25
minut
Čas kuhanja
35
minut
Sestavine za osnovo:
Lešnikova razmaščena moka
150
g
Lešnikova razmaščena moka
150
g
Eritritol v prahu z magnezijem
50
g
Eritritol v prahu z magnezijem
50
g
Sol
1
ščepec
Sol
1
ščepec
Kokosova maščoba
8
Kokosova maščoba
8
Voda
100
ml
Voda
100
ml
Sestavine za nadev:
Jagodna marmelada brez obresti
100
g
Jagodna marmelada brez obresti
100
g
Sveže jagode
200
g
Sveže jagode
200
g
Postopek priprave
Dober tek!
Kupi sestavine
Z našimi sestavinami je ustvarjala
Krožnik za sosedo

Deli s prijatelji!

Pajs priporoča
Recept meseca
Zanimivosti
Še vedno grizeš?

Začni pajsati!

Še vedno grizeš?
Začni pajsati!

Piškotki in zasebnost

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.

Košarica