KETO PIZZA

  • 100% KETO SESTAVINE

  • Dodaš SAMO VODO

  • SAMO 7,68 g OH-jev na 100 g

  • Pakiranje zadostuje za dva velika pekača testa

  • BREZ GLUTENA, BREZ dodanega SLADKORJA in BREZ MLEČNIN

  • LCHF, KETO, PALEO, VEGANSKA

 

KOLIČINA: 350 g

5,99 4,19

DELI NA:

Opis

Prva 100% naravna mešanica za pripravo KETO testa za pravo KETO PIZZO!


PRIPRAVA domače KETO PIZZE še nikoli ni bila bolj enostavna: Doma dodaš samo vodo in masa za KETO testo za pizzo je pripravljena! Mešanica zadostuje za pripravo dveh velikih pekačev testa.

 

 


Pizza še nikoli niso bila tako zdrava: Mešanica je brez žit, brez soje in brez laktoze, zato zagotavlja zdrav način uživanja ob pizzi za vse tipe prehranjevanja.


Iz mešanice pripravljeno testo za pizzo je primerno za LCHF in KETO prehranjevanje, privoščijo si ga lahko VEGANI in PALEO navdušenci ter vsi drugi, ki skrbijo za zdrav življenjski slog in/ali pazijo na nivo krvnega sladkorja.


Mešanica za KETO PIZZO je pripravljena BREZ EMULGATORJEV, BREZ GSO, BREZ BELE MOKE, BREZ PALMOVE MAŠČOBE, BREZ OJAČEVALCEV OKUSA …

Vsebuje samo naravne sestavine in začimbe, ki poskrbijo za najboljši okus testa.


Enostaven način priprave: Za en pekač testa zmešamo 175 g mešanice in 400 ml vode. Mešamo ročno, z lopatko ali rokami, in zamesimo testo. Pečico segrejemo na 180°C in testo med dvema papirjema za peko razvaljamo na velikost pekača ali pa ga z mokrimi rokami pritisnemo ob njegovo dno. Razvaljano testo pečemo 10 minut v pečici, nato ga poljubno obložimo s svojimi najljubšimi dodatki za pizzo in obloženo testo še par minut pečemo v pečici. Dober tek!


Zakaj “SLOVENSKA RECEPTURA”?

Mešanica za KETO PIZZO je nastala iz našega prizadevanja, da bi vsakemu izmed vas ponudili uživanje v hrani, brez omejitev in skrbi za zdravje. Recept je nastal na podlagi izkušenj in želja Pajs ekipe, za njim pa stoji mnogo neprespanih noči in kar nekaj neuspelih kombinacij, zato smo še toliko bolj ponosni, da vam jo zdaj predstavljamo v njeni pravi obliki.

HRANILNE VREDNOSTI

Hranilna vrednost na 100 g živila
Energijska vrednost296,18 kcal / 1239 kJ
Maščobe

Od tega:

– Nasičene maščobe

 10,98 g

 

4,46 g

Ogljikovi hidrati

Od tega:

– Sladkorji

 7,68 g

 

3,70 g

Prehranske vlaknine: 41,52 g
Beljakovine 23,41 g
Sol: 0,74 g

SESTAVINE

SESTAVINE: Sezamova razmaščena moka, kokosova razmaščena moka, zlata lanena razmaščena moka, rastlinske vlaknine, indijski trpotec, pecilni prašek, sol, bazilika, origano, šetraj, rožmarin , timijan, česen, regulator kislosti: vitamin C.

ALERGENI: Sezam. Izdelek lahko vsebuje sledi drugih oreščkov, arašidov, zelene in gorčičnih semen.

POREKLO: EU – Slovenija.

KOLIČINA: 350 g

SHRANJEVANJE: Na suhem in hladnem mestu. Po uporabi dobro zaprite.

Razlika med VLAKNINSKO In KETO mešanico za pizzo

VLAKNINSKI pizza mix ali KETO PIZZA? Kateri izdelek naj izberem?

Odkar smo na spletne poličke dodali našo mešanico za KETO PIZZO nas pogosto sprašujete, po čem se razlikuje od že obstoječega vlakninskega pizza mix-a … Da ne bo več dilem, katerega izbrati, smo pripravili kratek zapis, v katerem razložimo bistvene razlike. Vabljeni k branju – posebej gladko teče, če si zraven privoščimo košček keto ali vlakninske pizze 😉

Pa začnimo …


VLAKNINSKI PIZZA MIX

Vlakninski pizza mix je v naši ponudbi že dolgo časa. Za nas jo po naših željah in zahtevah proizvajajo v tujini (EU, seveda!), namenjena pa je predvsem vsem tistim, ki imajo težave s počasno in oteženo prebavo. Odlična je tudi za dneve, ko “kršimo” svoj prehranski načrt in moramo zminimalizirati vnos kalorij, OH-jev in maščob v telo. 

Zaradi visoke vsebnosti vlaknin pizza testo iz te mešanice tudi daljša občutek sitosti, hkrati pa ne obremenjuje prebavnega trakta.

Da si pripraviš testo, mešanici doma dodaš samo malo olja in vode in to je to! Eno pakiranje zadostuje za pet srednjih (25 cm) pic, naročiš pa ga lahko TUKAJ.


KETO PIZZA

Mešanica za KETO PIZZO je najnovejši produkt, ki je nastal pod okriljem Pajs ekipe in je izdelan v Sloveniji, v Pajsovih proizvodnih prostorih. Recepturo za to mešanico je iz nule ustvarila naša Tina, pri tem pa poskrbela, da zadovolji KETO standarde tako po sestavinah kot po hranilnih vrednostih. 

Iz enega pakiranja dobiš za dva velika pekača testa, da narediš testo pa mešanici doma dodaš samo vodo. Kot vlakninski miks je tudi ta mešanica BREZ GLUTENA, dodanega SLADKORJA in LAKTOZE. Je pa tudi BREZ JAJC, zato (za razliko od vlakninske) ustreza tudi VEGANSKEMU načinu prehranjevanja.

Tudi tu je delež vlaknin relativno visok, vendar nižji kot pri vlakninski mešanici. Vsebuje pa KETO pizza zato malo več maščob in beljakovin ter tudi OH-jev – slednjih je vseeno izredno malo (80% manj kot pri klasičnih pšeničnih testih) in izvirajo iz razmaščenih mok, ki sestavljajo mešanico.

Primerna je za VSE stile prehranjevanja in je lahko prebavljiva, po njej pa človek še ure in ure sploh ni lačen. 🙂 Te zanima, kakšnega okusa je slovensko KETO testo za pizzo? Oddaj naročilo TUKAJ >>

Recepti

Kuhajte, pecite in ustvarjajte z nami!

  • Vsi recepti
  • Brez mlečnin
  • Fitnes
  • KETO
  • LCHF
  • Paleo
  • Vegan