za diabetike
KETO veganska pizza je lahka, sitostna in hitro pripravljena. Predvsem pa je okusna in pizza, po kateri ne boš brez energije! Odlična je za kosilo ali večerjo.
Mešanico za KETO pizzo smo tokrat uporabili za pripravo inovativne domače pizze, ki je polna zdravega zelenja. Ta hitro pripravljena poslastica je odlična za vse vrste prehranjevanja, njena priprava pa ti bo skupaj s peko vzela samo okoli pol ure časa.
Okus špinačnega pesta malo spominja na sir ... Te zanima, zakaj je temu tako? Klikni TUKAJ!
Vse sestavine za pesto v mešalniku zmeljemo do gladkega. Če se nam zdi pesto pregost, dodamo še malo vode, drugače dodajanje vode ni potrebno.
Testo pripravimo testo po navodilih na embalaži - vodo in mešanico zmešamo ter zamesimo v testo, razvaljamo in pečemo na 180°C 10-15 minut.
Nato testo premažemo s pestom in po njem posujemo mešanico začimb za pizzo. Po vrhu razporedimo približno polovico oprane rukole in posujemo pinjole. Pizzo pečemo na 220°C še 5 minut. Preden narežemo, po pizzi razporedimo še preostalo rukolo.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Prijavi se na naše e-novice
Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov. Pridobi 10% popust za prvi nakup!