za diabetike
KETO pizza polžki - ker naša mešanica ponuja več kot le eno možnost uporabe ...
Mi smo iz nje naredili popolne KETO ruladice - polžke, ki so BREZ ALERGENOV - razen tistih, ki se skrivajo v nadevu in si jih tako ali tako lahko prilagodiš svojim potrebam, željam in okusu.
Naši polžki so:
KETO, LCHF, FIT, BREZ GLUTENA.
Če prilagodimo nadev pa so lahko tudi VEGANSKI, PALEO in BREZ LAKTOZE.
Te zanima več o magični sestavini recepta?
Naša mešanica za KETO PIZZO ti omogoča, da si iz popolnoma naravnih in zdravih sestavin v skoraj nič časa spečeš pravo zdravo pizzo - ali, kot vidimo, pizza polžke in uživaš v pizzi brez občutka, da kršiš pravila svojega izbranega načina prehranjevanja.
Pečico segrejemo na 180°C. Vodo in mešanico zmešamo ter zamesimo v testo, ki ga med dvema papirjema za peko razvaljamo na želeno debelino.
Odstranimo zgornji papir za peko in testo za 10 minut postavimo v pečico, nato pa ga premažemo s ketchup-om oz. paradižnikovo mezgo in obložimo s sirom, salamo in drugimi dodatki po izbiri. S pomočjo spodnjega papirja za peko testo nato previdno zvijemo v rulado. Robove zapremo.
Rulado po dolžini razrežemo na polžke debeline 2-3 cm, ki jih sproti polagamo na pekač, obložen z novim papirjem za peko. Po želji jih po prerezu še dodatno potresemo s sirom. Pečemo 10-15 minut na 180°C in postrežemo.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Prijavi se na naše e-novice
Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov.
Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Ne zamudite posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004