za diabetike
KETO pizza polžki - ker naša mešanica ponuja več kot le eno možnost uporabe ...
Mi smo iz nje naredili popolne KETO ruladice - polžke, ki so BREZ ALERGENOV - razen tistih, ki se skrivajo v nadevu in si jih tako ali tako lahko prilagodiš svojim potrebam, željam in okusu.
Naši polžki so:
KETO, LCHF, FIT, BREZ GLUTENA.
Če prilagodimo nadev pa so lahko tudi VEGANSKI, PALEO in BREZ LAKTOZE.
Te zanima več o magični sestavini recepta?
Naša mešanica za KETO PIZZO ti omogoča, da si iz popolnoma naravnih in zdravih sestavin v skoraj nič časa spečeš pravo zdravo pizzo - ali, kot vidimo, pizza polžke in uživaš v pizzi brez občutka, da kršiš pravila svojega izbranega načina prehranjevanja.
Pečico segrejemo na 180°C. Vodo in mešanico zmešamo ter zamesimo v testo, ki ga med dvema papirjema za peko razvaljamo na želeno debelino.
Odstranimo zgornji papir za peko in testo za 10 minut postavimo v pečico, nato pa ga premažemo s ketchup-om oz. paradižnikovo mezgo in obložimo s sirom, salamo in drugimi dodatki po izbiri. S pomočjo spodnjega papirja za peko testo nato previdno zvijemo v rulado. Robove zapremo.
Rulado po dolžini razrežemo na polžke debeline 2-3 cm, ki jih sproti polagamo na pekač, obložen z novim papirjem za peko. Po želji jih po prerezu še dodatno potresemo s sirom. Pečemo 10-15 minut na 180°C in postrežemo.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.