za diabetike
KETO pizza žepki, primerni za vse vrste prehranjevanja!
Seveda ob predpostavki, da nadev prilagodiš lastnim prehranskim omejitvam, v kolikor jih imaš - testo žepkov je namreč BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE in BREZ JAJC - edini alergen, ki ga vsebuje, je sezam. ;)
Za pripravo testa smo uporabila našo edinstveno naravno mešanico za pripravo KETO/LCHF testa za pizzo, ki jo ob sestavinah in hranilnih vrednostih odlikuje tudi enostavna priprava. Ob mešanici potrebuješ samo še vodo, pripravljeno testo pa je fino elastično in ga lahko oblikuješ v tisoče različnih oblik - pred žepki smo to že pokazali na primeru KETO pizza polžkov - recept te čaka tukaj.
Mešanico zmešamo skupaj z vodo (z lopatko ali rokami) in zamesimo testo, ki ga nato med dvema papirjema za peko razvaljamo. Testo razrežemo na kvadrate in ga poljubno obložimo.
Obložene koščke testa prepognemo in zvijemo v žepke ter pečemo 10-15 minut v pečici, ogreti na 180°C.
Nadev lahko prilagajamo po svojih željah in ga pripravimo tudi brez laktoze ali na veganski/vegetarijanski način. Možnosti so brezmejne.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.