
VLAKNINSKE DROBTINE
Čisto BREZ OGLJIKOVIH HIDRATOV
BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, BREZ JAJC
LCHF, KETO, PALEO, VEGANSKE
Primerne za diabetike
Uporabne enako kot klasične drobtine
KOLIČINA: 375 g
Na zalogi
Opis
Naše drobtine BREZ OGLJIKOVIH HIDRATOV in BREZ GLUTENA vsebujejo samo naravne rastlinske vlaknine in omogočajo tradicionalno paniranje brez nepotrebnega presežka kalorij.
Drobtine brez obresti lahko uporabimo povsod, kjer bi običajno uporabili klasične drobtine. Razlika je le v tem, da zaradi ekstra fine strukture ne potrebujejo veliko olja, pri paniranju z njimi pa ne potrebujemo nobene moke – sir ali zrezek enostavno povaljamo v jajcih, nato v drobtinah, še enkrat v jajcih in še enkrat v drobtinah ter spaniramo.
Recept za PANIRANJE BREZ GLUTENA in BREZ OH-jev >>
Uporabimo jih lahko tudi kot vezivo (npr. v mesnih ali zelenjavnih kroglicah), z njimi zabelimo njoke, testenine …
Ker ne vsebujejo NITI ENEGA ALERGENA ustrezajo čisto vsem, tudi najzahtevnejšim prehranskim potrebam. Odlična izbira so za LCHF, KETO in PALEO načine prehranjevanja, idealne za BREZGLUTENSKE JEDILNIKE, brez skrbi pa si jih lahko privoščijo tudi sladkorni bolniki in vegani.
HRANILNE VREDNOSTI
Hranilne vrednosti na 100 g živila | |
Energijska vrednost: | 172 kcal |
Maščobe: | < 0,10 g |
Ogljikovi hidrati: – Od teh sladkorji: | 0 g 0 g |
Beljakovine: | 6,4 g |
Vlaknine: | 73 g |
Sol: | 0,01 g |
SESTAVINE
SESTAVINE: Prehranske vlaknine (celuloza), barvilo: kurkuma, regulator kislosti: citronska kislina.
POREKLO: EU.
KOLIČINA: 400 g