Tina
Hey, Pajsek!

Prijavi se na naše e-novice in prejmi kupon za 10% popust.

Zanimajo me *
Ime *
Rojstni dan
Email *

Želimo te bolje spoznati ...

Označi, katera sporočila želiš prejemati. Te zanimajo novosti in akcije, nasveti o zdravi prehrani in/ali recepti? Izbereš lahko več opcij. Polja, ki so označena z zvezdico, so obvezna. Polje rojstni dan ni obvezno, vendar bi bili zelo veseli, če nam ga zaupaš. Ob rojstnem dnevu te čaka posebno presenečenje

Sporočila ti bomo pošiljali do 3x tedensko. Tvoji podatki so pri nas varni. Več o Politiki zasebnosti in varstvu osebnih podatkov si lahko prebereš tukaj. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjaviš, in sicer tako, da v e-sporočilu klikneš na “Odjavi se”. Lahko nam tudi pišeš na info@pajsbrezobresti.si in uredili bomo tvojo odjavo.

Kupon za 10% popust

Na email ti bomo poslali unikatno kodo za 10% popust, ki jo lahko izkoristiš ob naslednjem nakupu. Popust ne velja na že znižane izdelke, pakete in +1 GRATIS izdelke. Koda kupona velja 30 dni. Kuponi oz. kode se ne seštevajo. Pri posameznem naročilu lahko uporabiš samo 1 (en) veljaven kupon oz. kodo. Koda kupona se avtomatsko doda v košarico ob kliku na gumb: UNOVČI KUPON.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Košarica

Dodajte še

Želite brezplačno dostavo?

V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.

Izdelek je dodan v košarico.