vegetarijansko
Kaneloni brez glutena so enostavni za pripravo in nizkohidratni. Po okusu so še boljši od klasičnih, tako da bodo zagotovo navdušili vse ljubitelje te jedi.
Skrivnost njihove priprave je 100% naravna, brezglutenska zelena bananina moka, iz katere, poleg najboljših palačink, nastanejo tudi najboljši low carb kaneloni brez glutena.
Za hrustljavost pa poskrbijo odlične vlakninske drobtine.
Vse sestavine za testo na nižjih vrtljajih dobro zmešamo skupaj in na kokosovi maščobi spečemo 10 palačink, ki bodo postale kaneloni.
Na sredino vsake palačinke damo rezino pršuta in sira. Palačinke zavijemo v roladice in zapremo z zobotrebcem, nato pa jih povaljamo najprej v zeleni bananini moki, potem v razžvrkljanih jajcih in na koncu še v brezglutenskih drobtinah.
Roladice nadevamo v poljuben pekač, ki ga malenkost naoljimo. Pečemo v predhodno segreti pečici na 200°C, 45 minut. Vmes jih obrnemo in še tople postrežemo.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Prijavi se na naše e-novice
Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov.