Najprej:
Orehovo moko suho prepražimo v ponvi. Dodamo zmehčano maslo, eritritol v prahu in vroče mleko ter vse skupaj zmešamo v enotno zmes, ki jo razporedimo po pekaču v velikosti 20 x 20 cm.
Keto orehove rezine preprosto navdušijo! Gre za sočno in lično orehovo pecivo, ki je brez dodanega sladkorja, brez glutena in 100% KETO. Privošči si jih brez slabe vesti!
Orehovo moko suho prepražimo v ponvi. Dodamo zmehčano maslo, eritritol v prahu in vroče mleko ter vse skupaj zmešamo v enotno zmes, ki jo razporedimo po pekaču v velikosti 20 x 20 cm.
Za čokoladno plast ločimo rumenjake od beljakov. Rumenjakom dodamo eritritol v prahu in miksamo dokler ne dobimo penaste mase. Medtem čokolado stopimo nad soparo in jo ohladimo. Jajčni masi nato dodamo dve žlici ruma, kakav v prahu in stopljeno čokolado. Premešamo previdno s pomočjo spatule. Na koncu zmiksamo še beljake in jih previdno dodamo naši masi.
Čokoladno zmes prelijemo po orehovi plasti, nato pa vse skupaj pečemo na 180°C približno 25 minut.
Vzamemo iz pečice in ohladimo. Medtem nad soparo stopimo preostalo čokolado in jo zmešamo z mascarpone sirom. Pečeno maso razrežemo na kocke in jim nabrizgamo mascarpone kremo. Na koncu okrasimo z orehovimi jedrci.
Količine zadostujejo za pekač premera 20×20 cm.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.