Pajs brez obresti - Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Tina
Hey, Pajsek!
/
/
LOW CARB tortilje
Play Video

LOW CARB tortilje

V veliki ponvi segrejemo malo olja na srednje močnem ognju. Dodamo mleto govedino in jo pražimo, dokler ni skoraj popolnoma pečena. Občasno premešamo, da se meso enakomerno zapeče.

K pečeni govedini dodamo nasekljano čebulo in kocke paprike. Začinimo s soljo, poprom in drugimi začimbami po okusu. Dobro premešamo in vse skupaj pražimo še nekaj minut, dokler zelenjava ne postane mehka, a še vedno hrustljava. Po potrebi lahko pokrijemo ponev in pustimo, da se vse skupaj duši na nizkem ognju še nekaj minut.

Medtem ko se meso in zelenjava dušita, v drugi ponvi na srednje močnem ognju popečemo LOW CARB tortilje. Popečemo jih na obeh straneh, da postanejo rahlo zlato-rjave in tople.

Na vsako tortiljo najprej namažemo tanko plast kremnega sira. Nato dodamo plast sveže solate. Na solato enakomerno razporedimo mešanico govedine in zelenjave. Tortilje previdno zvijemo. Postrežemo in pajsamo brez obresti 🙂

🎥 Oglej si video priprave. Traja 20 sekund.

Summary
Title
LOW CARB tortilje
Description

V veliki ponvi segrejemo olje in pražimo mleto govedino do skoraj popolne pečenosti. Dodamo nasekljano čebulo in papriko, začinimo in pražimo, dokler ni zelenjava mehka, a hrustljava. V drugi ponvi na srednje močnem ognju popečemo LOW CARB tortilje, dokler ne postanejo rahlo zlato-rjave. Na vsako tortiljo namažemo tanko plast kremnega sira, dodamo svežo solato in na vrh razporedimo mešanico govedine in zelenjave. Zvijemo in postrežemo.

Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu
Nalagam več

Pajs brez obresti izdelki, ki smo jih uporabili v receptu:

LOW CARB tortilje: Klasični okus. Pakiranje vsebuje 6 low carb tortilj. Ena vsebuje samo 4,4 g OH-jev in skoraj 10 g BELJAKOVIN. Visoka vsebnost vlaknin. Nizka vsebnost sladkorja. Pripravljene za uporabo – potrebujejo samo malo pogrevanja..

Daljšo različico recepta najdeš med našimi KETO, LCHF in PALEO recepti tukaj. LOW CARB tortilje - video recept si lahko pogledaš tudi na našem YouTube kanalu tukaj.

Ti je recept všeč? Sporoči nam na info@pajsbrezobresti.si.

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in prečekiraj še naš TikTok profil.

Ustvarjaj z nami
LCHF, KETO, PALEO video recepti

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Do brezplačne poštnine vam manjka še: 59,99  V trgovino
Košarica

Dodaj še ...