Dostava

Dostava
Če je izdelek na zalogi, ga lahko kupec pričakuje dostavljenega na njegov naslov v roku 2 do 4 delovnih dni.
Če je znesek naročila nižji od 49,99 EUR, znašajo stroški pošiljanja 3,60 EUR, pri nakupu nad 49,99 EUR pa je poštnina brezplačna.

V primeru:

  • Plačila po povzetju plačate znesek naročenega paketka svojemu kurirju z gotovino kar ob dostavi.
  • Plačila po predračunu plačilo poravnate na naš bančni račun, pri čemer vnesete ID-naročila kot referenco. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne bomo prejeli plačila na naš bančni račun.

Ker včasih banka žal potrebuje tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, vam svetujemo, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu, in sicer na naš e-poštni naslov info@pajsbrezobresti, da bo šlo vaše naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

Podrobnosti o našem bančnem računu:

Pajs brez obresti d.o.o., Na jelovcu 4, 2354 Bresternica

Banka: NOVA KBM, d. d.

Številka računa: SI56 0451 5000 3515 982

  • Osebnega prevzema v Mariboru: pri osebnem prevzemu lahko plačate samo z gotovino. Ko  stranka prejme obvestilo o pripravljenem naročilu, se za točen čas oz. dan in uro prevzema dogovori kar s povratno e-pošto ali pa nas pokliče na številko 040 881 950. Za osebni prevzem se lahko dogovorite vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 08.00. in 15.00 uro.

Naša primarna dejavnost je prodaja izdelkov po internetu oz. pošti. To pomeni, da kupci naročene izdelke prejmejo na dom. Kljub temu omogočamo našim strankam, da se oglasijo v naših prostorih in izdelke osebno prevzamejo ali pa si celo kakšnega izmed njih ogledajo in se tako lažje odločijo za nakup.
Za vse, ki vam je enostavneje, hitreje, mimogrede ali čisto pri roki, da se oglasite pri nas, smo omogočili tudi osebni prevzem naročil v Mariboru.