Pajs brez obresti - Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Tina
Hey, Pajsek!
/
/
KETO čokoladna jajčka s kokosovim polnilom
Play Video

KETO čokoladna jajčka s kokosovim polnilom

Za izdelavo čokoladnih jajčk s kokosovim polnilom potrebujemo nariban kokos, eritritol, kokosovo maščobo, vanilijeve kapljice in kokosovo kremo.

Vse sestavine dobro premešamo in postavimo v hladilnik za 15 minut, da se masa malce strdi. Ohlajeno kokosovo maso vzamemo iz hladilnika in z rokami oblikujemo jajčka. S pomočjo modelčkov lahko oblikujemo tudi druge oblike. Oblikovana jajčka postavimo v zamrzovalnik za 10 minut, da se lepo strdijo. Medtem stopimo temne čokolade. Jajčka vzamemo iz zamrzovalnika in jih pomočimo v stopljeno čokolado. Pustimo, da se čokolada strdi, in naša sladica je pripravljena za serviranje.

🎥 Oglej si video priprave. Traja 33 sekund.

Summary
Title
KETO čokoladna jajčka s kokosovim polnilom
Description

Zmešamo nariban kokos, eritritol, kokosovo maščobo, vaniljeve kapljice in kokosovo kremo. Oblikujemo jajčka, ohladimo in pomočimo v stopljeno temno čokolado.

Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Pajs brez obresti izdelki, ki smo jih uporabili v receptu:

Kokosova razmaščena moka: 100% NARAVNA in FINO MLETA moka. Izjemno varčna za uporabo. LCHF, KETO, PALEO. VEGANSKA. BREZ GLUTENA. Primerna za diabetike.

Eritritol v prahu z magnezijem: NIKOLI NE KRISTALIZIRA. BREZ KALORIJ, BREZ OH-jev. Ne vpliva na krvni sladkor. 100% naraven. Primeren za vse tipe prehranjevanja.

Flavor drops – Vanilija: Kapljice z okusom vanilije s sladilom(-i). BREZ KALORIJ in BREZ OH-jev. BREZ SLADKORJA, BREZ MAŠČOB in BREZ LAKTOZE. LCHF, KETO, PALEO, VEGANSKE. PAZI: bolj aromatično in sladko od podobnih izdelkov!

Temna čokolada s sladilom(-i): Slajena samo z eritritolom in stevijo – steviol glikozidi. SAMO 0,5 g naravno prisotnega sladkorja na CELO ČOKOLADO! BREZ SLADKORJA. Vsebuje le 0,5 g naravno prisotnih sladkorjev na 100 g. LCHF, KETO, PALEO, VEGANSKA. Najmanj 70% delež kakava. Primerna tudi za diabetike.

Daljšo različico recepta najdeš med našimi KETO, LCHF in PALEO recepti tukaj. KETO čokoladna jajčka s kokosovim polnilom - video recept si lahko pogledaš tudi na našem YouTube kanalu tukaj.

Ti je recept všeč? Sporoči nam na info@pajsbrezobresti.si.

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in prečekiraj še naš TikTok profil.

Ustvarjaj z nami
LCHF, KETO, PALEO video recepti

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Do brezplačne poštnine vam manjka še: 59,99  V trgovino
Košarica

Dodaj še ...