za diabetike
Priprava LCHF vanilijevih kifeljčkov je preprosta in učinkovita. Začnite z mešanjem vseh sestavin skupaj, pri čemer naj bo maslo sobne temperature. Premešajte jih v enotno maso, vendar se izogibajte predolgemu mešanju. Nato postavite testo v hladilnik za vsaj 2 uri, da se dobro ohladi.
Ko je testo pripravljeno, oblikujte majhne kroglice teže približno 15 gramov. Vsako kroglico nato oblikujte v majhen kifeljček in jih položite na peki papir. Pečene kifeljčke boste prepoznali po rjavih špičkah.
Ko so še topli, jih povaljajte v vaniljevem eritritolu ali preprosto potresite z njim. Ta dodatek bo vanilijevim kifeljčkom dodal sladkost in aromo. S svojo enostavnostjo in odličnim okusom bodo LCHF vanilijevi kifeljčki navdušili vaše brbončice ter predstavljali okusno in zdravo sladico. Uživajte v vsakem grižljaju, ki bo združeval sočnost in prefinjenost.
*Vanilijev eritriol pripravimo s ščepcem burbonske vanilije in nekaj eritritola. Če želite okusen eritritol z vanilijevim priokusom, postopek ni zahteven, vendar traja nekaj časa. Preprosto nasujte eritriol v neprepusten kozarec in v njega potisnite 2-3 palčke vanilijevega stroka. Pustite stati približno mesec dni, občasno kozarec pretresite.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.