Prvi korak:
Pripravite parno kopel. V manjšo posodo nalomite temno čokolado in jo postavite nad lonec z vročo vodo. Pazite, da dno posode ne pride v stik z vodo.
Čokoladni fondue je preprost, a razkošen recept, ki bo vaše sladkosnede popeljal v raj okusov. Popolna kombinacija svilnato gladke temne čokolade in sočnih svežih jagod je idealna za druženja, romantične večere ali posebne priložnosti. V samo nekaj minutah lahko ustvarite sladico, ki bo očarala vse prisotne.
Pripravite parno kopel. V manjšo posodo nalomite temno čokolado in jo postavite nad lonec z vročo vodo. Pazite, da dno posode ne pride v stik z vodo.
Čokolado nežno raztopite nad paro. Ko postane gladka, postopoma dodajte smetano za stepanje. Mešajte, dokler ne dobite svilnato gladke čokoladne mase.
Sveže jagode operite, osušite in jih razporedite na servirni krožnik.
Čokoladni fondue postrezite v topli posodici in dodajte jagode za pomakanje. Uživajte!
Fondue servirajte takoj, saj se lahko čokolada ob ohlajanju začne zgoščevati.
Za bolj intenziven okus čokolade lahko uporabite temno čokolado s sladilom ali čokolado z visoko vsebnostjo kakava (min. 70 %).
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.