/
/
Temna čokolada s pomarančnim polnilom s sladilom(-i)

Temna čokolada s pomarančnim polnilom s sladilom(-i)

4,99 

Količina: 100 g
Čokolada s pomarančnim polnilom
Čokolada s pomarančnim polnilom
/
/
Temna čokolada s pomarančnim polnilom s sladilom(-i)

Temna čokolada s pomarančnim polnilom s sladilom(-i)

4,99 

Na zalogi

  • Slajena samo z eritritolom in stevijo – steviol glikozidi.
  • BREZ dodanega SLADKORJA
  • Slajena samo z eritritolom in stevijo
  • LCHF, KETO, PALEO
  • Najmanj 70% delež kakava
Količina: 100 g

Temna čokolada s pomarančnim polnilom s sladilom(-i)

  • Slajena samo z eritritolom in stevijo – steviol glikozidi.
  • BREZ dodanega SLADKORJA
  • Slajena samo z eritritolom in stevijo
  • LCHF, KETO, PALEO
  • Najmanj 70% delež kakava

Temna čokolada s pomarančno kremo vsebuje najmanj 70% kakava in je čisto BREZ dodanega SLADKORJA. Vsebuje le mikro delež sladkorjev, ki so v sestavinah prisotni naravno.

Z zdravimi sestavinami bo čokolada brez dodanega sladkorja pregnala željo po sladkem pri vseh, ki ste LCHF, KETO ali PALEO način prehranjevanja vzeli za svoje.

Nežen okus pomaranče v temni čokoladi brez dodanega sladkorja:

Čokoladno sladkost smo v njej dosegli samo z naravnima eritritolom in stevijo, ki imata GI enak 0, zato je primerna tudi za vse, ki pazite na nivo krvnega sladkorja.

Vse sestavine v čokoladi so BREZ GLUTENA in BREZ LAKTOZE, se pa čokolada proizvaja v obratu, kjer delajo tudi s tema dvema alergenoma, zato sta lahko prisotna v sledeh.

Na voljo tudi s kokosovim ali lešnikovim polnilom.

Hranilne vrednosti na 100 g živila
Energijska vrednost
1876 kJ (455 kcal)
Maščobe
42.9 g
Od teh nasičene
23.2 g
Ogljikovi hidrati
43.5 g
Od teh sladkorji
2.9 g
Od teh polioli
34 g
Prehranske vlaknine
5.3 g
Beljakovine
4.8 g
Sol
0,02 g
Temna čokolada 50% (kakavova masa, sladilo: eritritol (28%), kakavovo maslo, emulgator: sončnični lecitin, sladilo: steviol glikozidi (0,02%). Polnilo z okusom pomaranče 50% (sladilo: eritritol (40%), maščoba (palmova, karitejeva), kokosovo mleko v prahu, tapiokin škrob, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, emulgator: sončnični lecitin, olje pomaranče). Vsebnost suhih kakavovih delov v čokoladi: Najmanj 70%. Izdelek vsebuje rastlinske maščobe poleg kakavovega masla.