Pajs brez obresti - Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Tina
Hey, Pajsek!
/
/
KETO čokoladna jajčka
Play Video

KETO čokoladna jajčka

Pripravimo slastna in zdrava KETO čokoladna jajčka. Recept je enostaven in hiter.

Stopljeno čokolado brez sladkorja vlijemo v silikonski kalup za jajčka in ga postavimo v hladilnik, da se čokolada strdi. Dodamo še eno plast čokolade in ponovno ohladimo. V dveh posodah zmešamo mascarpone z vlakninskim vanilijevim in čokoladnim pudingom. Napolnimo jajčka s kremama, poravnamo površino in ohladimo. Previdno odstranimo jajčka iz kalupa in jih okrasimo po želji.

🎥 Oglej si video priprave. Traja 50 sekund.

Summary
Title
KETO čokoladna jajčka
Description

Stopljeno čokolado brez sladkorja vlijemo v silikonski kalup za jajčka in ga postavimo v hladilnik, da se čokolada strdi. Dodamo še eno plast čokolade in ponovno ohladimo. V dveh posodah zmešamo mascarpone z vlakninskim vanilijevim in čokoladnim pudingom. Napolnimo jajčka s kremama, poravnamo površino in ohladimo. Previdno odstranimo jajčka iz kalupa in jih okrasimo po želji

Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Pajs brez obresti izdelki, ki smo jih uporabili v receptu:

Kakav v prahu z več kot 20% maščobe: Vsebuje NAJMANJ 22% maščobe. 100% naravni kakav, BREZ SLADKORJA. BREZ GLUTENA, VEGANSKI. LCHF, KETO, PALEO. Premium kakovost iz Nizozemske.

Vlakninski puding čokolada: SAMO 1 g OH-jev na porcijo. SAMO 35 kcal na porcijo! S pravim 100% kakavom. Odličen samostojno ali kot dodatek sladicam. BREZ GLUTENA, SLADKORJA, LAKTOZE, OREŠKOV, SOJE. LCHF, KETO, PALEO, VEGANSKI, primeren tudi za diabetike.

Vlakninski puding vanilija: MANJ kot 1 g OH-jev na porcijo. Ena vrečka ima SAMO 36 kcal. S pravo burbonsko vanilijo. Odličen samostojno ali kot dodatek sladicam. BREZ GLUTENA, SLADKORJA, LAKTOZE, OREŠKOV, SOJE. LCHF, KETO, PALEO, primeren tudi za diabetike.

Temna čokolada s sladilom(-i): Slajena samo z eritritolom in stevijo – steviol glikozidi. SAMO 0,5 g naravno prisotnega sladkorja na CELO ČOKOLADO! BREZ SLADKORJA. Vsebuje le 0,5 g naravno prisotnih sladkorjev na 100 g. LCHF, KETO, PALEO, VEGANSKA. Najmanj 70% delež kakava. Primerna tudi za diabetike.

Daljšo različico recepta najdeš med našimi KETO, LCHF in PALEO recepti tukaj. KETO čokoladna jajčka - video recept si lahko pogledaš tudi na našem YouTube kanalu tukaj.

Ti je recept všeč? Sporoči nam na info@pajsbrezobresti.si.

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in prečekiraj še naš TikTok profil.

Ustvarjaj z nami
LCHF, KETO, PALEO video recepti

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Do brezplačne poštnine vam manjka še: 59,99  V trgovino
Košarica

Dodaj še ...