Tina
Hey, Pajsek!
/
/
KONJAK MOKA – najboljša prijateljica tvojega zdravja

KONJAK MOKA - najboljša prijateljica tvojega zdravja

pajs brez obresti blog

Če želite shujšati, se znebiti odvečne maščobe in se zraven še do sitega najesti … je konjak moka tisto, kar vaše življenje potrebuje!

Konjak oz. glukomanan moka je najmočnejša in najučinkovitejša prehranska vlaknina, ki preseneča s številnimi neverjetnimi učinki na zdravje. Vas zanima, kako se lahko s konjak moko znebite maščobnih blazinic, odpravite napihnjenost, normalizirate holesterol in še in še?  Berite dalje!

Brez vonja in okusa, a tako čudežna

Glavna stvar pri konjak moki: naše telo je ne prebavi! Glukomanan oz. konjak moka samo potuje skozi naš prebavni trakt, ga sčisti in okrepi, potem pa se izloči skupaj z vsemi neželenimi snovmi, kar ima za naše telo obilico pozitivnih učinkov: zniža se število lipidov, uravna se krvni tlak, želodec se očisti, normalizira se prebava … Uživanje konjak moke na dolgi rok koristi prebavnemu traktu, zmanjša tveganje za nastanek bolezni srca, ožilja in možganov, zmanjša tveganje za nastanek rakavih obolenj, pospešuje hujšanje in lajša težave s hemoroidi.

Razstrupljanje

Konjak moka pomaga črevesju pri hitrejšem izločevanju škodljivih snovi in toksinov. Z njenim vsakodnevnim uživanjem bomo preprečili, da bi naše črevesje absorbiralo strupe in neželene snovi iz hrane, počutili se bomo lažje, ne bo več napihnjenosti in vetrov, prebava pa bo učinkovita in redna.

Naravna preventiva

Študije pri ljudeh, ki konjak redno vključujejo v prehrano, so pokazale, da ugodno prispeva k zniževanju holesterola in v krvi prisotnih maščob, zniževanju previsokih krvnih sladkorjev in njihovemu dolgoročenemu uravnavanju, preprečevanju nastanka bolezni srca in ožilja, uravnavanju telesne teže … Konjak moka tako z učinki, ki jih ima, poskrbi za boljše zdravje našega celotnega telesa.

Čudežni varuh pred debelostjo

Prehranske vlaknine so najučinkovitejše in najpomembnejše hranilo konjak moke in živil iz nje. Glukomanan oz. konjak  zavira črevesno absorpcijo holesterola in žolčne kisline, podaljša čas ostajanja hrane v želodcu in tudi v črevesni steni, kjer tvori zaščitni film. Poleg tega spodbuja črevesno peristaltiko, čiščenje želodca in pospešuje odstranjevanje toksinov. Zaradi visoke moči absorpcije in ekstremno majhnega števila kalorij konjak moka veča sitost sitost in zmanjša lakoto ter tako odlično pripomore k uspešnemu hujšanju:

Nabrekanje konjaka v želodcu upočasni čas praznjenja želodca, kar omogoči zaviranje apetita, kar povzroči manjši vnos hrane in omogoči občutek sitosti. 

Za izgubo telesne maščobe

15 minut pred obrokom, vzemite 4-5 gramov konjak moke, dodajte približno 250 ml vode in zmešajte. Napitek zaužijte 2-3x na dan. 

Konjak pomaga shujšati, ne da bi vam bilo treba pojesti manj. Konjak moka ima naravno edinstven fizični učinek na telo, ki omogoča, da se prah do 80-krat razširi, zato boste prej siti. Konjak moka nima stranskih učinkov in je povsem naravna, tudi zato prekaša podobne shujševalne izdelke na tržišču. Edino, na kar moremo paziti je, da konjak moko pred zaužitjem vedno zmešamo s tekočino. NIKOLI ne uživamo moke direktno na žlico, saj se zaradi močne vlakninske reakcije s slino lahko zadušimo!

Za splošno izboljšanje zdravja

Študije kažejo, da se pozitivni učinki pokažejo že pri rednem jemanju 1-3 g konjak moke. Zaužijemo jo kadarkoli v dnevu, tako, da 1-3 g konjak moke vmešamo v kozarec vode, smoothie-ja ali druge tekočine in spijemo.

Konjak uspešno zavira absorpcijo črevesnega holesterola in žolčne kisline ter drugih maščobnih snovi, ki se absorbirajo z razgradnjo hrane. Njeno redno uživanje bo pomagalo pri izgubi maščobe, zmanjševanju maščob in holesterola v krvi in vas posledično obvarovalo pred nastankom mnogih bolezni srca in ožilja.

Spontano do zdravja!

Konjak moka ima skoraj neskončne možnosti uporabe. Iz nje si lahko pripravimo puding, zgostimo omako ali nadomestimo jajce v receptu, nepogrešljiva je v domačih marmeladah in kremah …

Prijavite se na naše e-novice.
Ob prijavi, vam bomo na email poslali unikatno kodo za 10% popust, ki jo lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

Preberite še

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Košarica

Dodajte še

Želite brezplačno dostavo?

V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.

Izdelek je dodan v košarico.