Če si želiš shujšati, znebiti odvečne maščobe in se zraven še do sitega najesti … je konjak moka tisto, kar tvoje življenje potrebuje!

Konjak oz. glukomanan moka je najmočnejša in najučinkovitejša prehranska vlaknina, ki preseneča s številnimi neverjetnimi učinki na zdravje. Te zanima, kako se lahko s konjak moko znebiš maščobnih blazinic, odpraviš napihnjenost, normaliziraš holesterol in še in še?

Beri dalje! 🙂

Brez vonja in okusa, a tako čudežna

Glavna stvar pri konjak moki: naše telo je ne prebavi! Glukomanan oz. konjak moka samo potuje skozi naš prebavni trakt, ga sčisti in okrepi, potem pa se izloči skupaj z vsemi neželenimi snovmi, kar ima za naše telo obilico pozitivnih učinkov: zniža se število lipidov, uravna se krvni tlak, želodec se očisti, normalizira se prebava … Uživanje konjak moke na dolgi rok koristi prebavnemu traktu, zmanjša tveganje za nastanek bolezni srca, ožilja in možganov, zmanjša tveganje za nastanek rakavih obolenj, pospešuje hujšanje in lajša težave s hemoroidi.

RAZSTRUPLJANJE

Konjak moka pomaga črevesju pri hitrejšem izločevanju škodljivih snovi in toksinov. Z vsakodnevnim uživanjem konjak moke bomo preprečili, da bi naše črevesje absorbiralo strupe in neželene snovi iz hrane, kmalu se bomo počutili lažje, ne bo več napihnjenosti in vetrov, naša prebava pa bo učinkovita in redna, verjetno pa se bo izboljšal tudi videz kože.

NARAVNA PREVENTIVA

Študije pri ljudeh, ki konja moko in njene izdelke redno vključujejo v svojo prehrano, so pokazale, da glukomanan/konjak moka ugodno prispeva k zniževanju holesterola in v krvi prisotnih maščob, zniževanju previsokih krvnih sladkorjev in njihovemu dolgoročenemu uravnavanju, preprečevanju nastanka bolezni srca in ožilja, uravnavanju telesne teže … Konjak moka tako z učinki, ki jih ima poskrbi za boljše zdravje našega celotnega telesa.

ČUDEŽNI VARUH PRED DEBELOSTJO

Prehranske vlaknine so najučinkovitejše in najpomembnejše hranilo konjak moke in živil iz nje. Glukomanan oz. konjak  zavira črevesno absorpcijo holesterola in žolčne kisline, podaljša čas ostajanja hrane v želodcu in tudi v črevesni steni, kjer tvori zaščitni film. Poleg tega spodbuja črevesno peristaltiko, čiščenje želodca in pospešuje odstranjevanje toksinov. Zaradi visoke moči absorpcije in ekstremno majhnega števila kalorij konjak moka veča sitost sitost in zmanjša lakoto ter tako odlično pripomore k uspešnemu hujšanju:

Nabrekanje konjaka v želodcu upočasni čas praznjenja želodca, kar omogoči zaviranje apetita, kar povzroči manjši vnos hrane in omogoči občutek sitosti. 


ZA IZGUBO TELESNE MAŠČOBE:

15 minut pred obrokom, vzemite 4-5 gramov konjak moke, dodajte približno 250 ml vode in zmešajte. Napitek zaužijte 2-3x na dan. 

Konjak pomaga shujšati, ne da bi vam bilo treba pojesti manj. Konjak moka ima naravno edinstven fizični učinek na telo, ki omogoča, da se prah do 80-krat razširi, zato boste prej siti. Konjak moka nima stranskih učinkov in je povsem naravna, tudi zato prekaša podobne shujševalne izdelke na tržišču. Edino na kar moremo paziti je, da konjak moko pred zaužitjem vedno zmešamo s tekočino. NIKOLI ne uživamo moke direktno na žlico, saj se zaradi močne vlakninske reakcije s slino lahko zadušimo!

ZA SPLOŠNO IZBOLJŠANJE ZDRAVJA: 

Študije kažejo, da se pozitivni učinki pokažejo že pri rednem jemanju 1-3 g konjak moke. Zaužijemo jo kadarkoli v dnevu, tako, da 1-3 g konjak moke vmešamo v kozarec vode, smoothie-ja ali druge tekočine in spijemo.

Konjak uspešno zavira absorpcijo črevesnega holesterola in žolčne kisline ter drugih maščobnih snovi, ki se absorbirajo z razgradnjo hrane. Njeno redno uživanje bo pomagalo pri izgubi maščobe, zmanjševanju maščob in holesterola v krvi in vas posledično obvarovalo pred nastankom mnogih bolezni srca in ožilja.

Spontano do zdravja!

Konjak moka ima skoraj neskončne možnosti uporabe. Iz nje si lahko pripraviš puding, zgostiš omako ali nadomestiš jajce v receptu, nepogrešljiva je v domačih marmeladah in kremah …

KLIKNI  TUKAJ in spoznaj čudežno konjak moko >>