LCHF krofi po tem receptu ti bodo zagotovo uspeli. Recept ni preveč zapleten, končni rezultat pa naravnost slasten, čeprav so krofi brez mlečnin, glutena in dodanega sladkorja.
Če si na strogem KETO jih lahko napolniš tudi z jagodno marmelado brez dodanega sladkorja, za klasično varianto pa seveda priporočamo našo marelično marmelado, ki prav tako ne vsebuje dodanih sladkorjev.
Krofe lahko tudi ocvremo: V tem primeru oblikujemo krofe z rahlo navlaženimi rokami. V kolikor se masa ne oblikuje lepo, dodamo še eno čajno žličko indijskega trpotca in jo pustimo stati 5 minut, nato pa oblikovane krofe ocvremo v vroči kokosovi maščobi, par minut na vsaki strani oz. dokler niso pečeni.
Deli s prijatelji!
Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.