za diabetike
KETO medenjaki - za praznično vzdušje na FIT način! Brez dodanega sladkorja, čudovitega vonja in klasičnega okusa z orehovo aromo. Naj ti polepšajo hladen zimski večer!
Pripravimo medenjake: Med seboj zmešamo suhe sestavine. V drugi posodi stopimo kakavovo maslo z eritritolom, dodamo jajce ter dobro premešamo.
Maso z jajcem postopoma vlivamo k prvi masi in mešamo z mešalnikom.
Dodamo žlico mleka in z rokami oblikujemo medenjake. Medenjake položimo na peki papir in jih pečemo 10-15 minut na 140-150°C.
Stopimo kakavovo maslo in mu počasi dodamo kakav. Dobro premešamo in s prelivom premažemo pečene medenjake.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.