Hey, gost!
Velika izbira za vsako dieto

- Recepti -

Low Carb kokosovi muffini brez glutena

kokosovi muffini brez glutena

Muffini, ki jih enostavno moraš poskusiti!

Low Carb kokosovi muffini brez glutena so brez dodanega sladkorja, za njihovo osnovo pa smo uporabili najboljšo brezglutensko alternativo pšenični moki - zeleno bananino moko.

Kokosovi muffini brez glutena po tem receptu so mehki, sočni in tako dobri, da sploh ne opaziš, da v njih ni ne bele moke in ne sladkorja, še posebej pa navdušuje burbonska vanilija v prahu – ki smo je uporabili samo za noževo konico pa dišala cela kuhinja!

Se boš lotil/a recepta? Ne pozabi na zeleno bananino moko!

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
Low Carb
Brez mlečnin
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Celoten čas
40
minut
Čas priprave
15
minut
Čas kuhanja
25
minut
Zelena bananina moka
35
g
Zelena bananina moka
35
g
Jajce (S velikost)
1
Jajce (S velikost)
1
Mleko + Kis
60 ml + 1 ČŽ
Mleko + Kis
60 ml + 1 ČŽ
Kokosova maščoba (stopljena in ohlajena)
35
g
Kokosova maščoba (stopljena in ohlajena)
35
g
Nastrgan kokos (groba kokosova moka)
15
g
Nastrgan kokos (groba kokosova moka)
15
g
Kokosova razmaščena moka
10
g
Kokosova razmaščena moka
10
g
Eritritol v prahu z magnezijem
50
g
Eritritol v prahu z magnezijem
50
g
Burbonska vanilija v prahu
Noževa konica
Burbonska vanilija v prahu
Noževa konica
Pecilni prašek
1/4
ČŽ
Pecilni prašek
1/4
ČŽ
Soda bikarbona
1/4
ČŽ
Soda bikarbona
1/4
ČŽ
Voda ali mleko
1
dl
Voda ali mleko
1
dl
Postopek priprave

Dobro vedeti

Če želimo, da so muffini brez mlečnin oz. brez laktoze, navadno mleko nadomestimo z brezlaktoznim mlekom ali rastlinskim napitkom.

Dober tek!
Kupi sestavine
Z našimi sestavinami je ustvarjala
Nina Zorčič

Deli s prijatelji!

Pajs priporoča
Recept meseca
Zanimivosti
Še vedno grizeš?

Začni pajsati!

Še vedno grizeš?
Začni pajsati!

Piškotki in zasebnost

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.

Košarica