za diabetike
Low Carb kokosovi muffini brez glutena so brez dodanega sladkorja, za njihovo osnovo pa smo uporabili najboljšo brezglutensko alternativo pšenični moki - zeleno bananino moko.
Kokosovi muffini brez glutena po tem receptu so mehki, sočni in tako dobri, da sploh ne opaziš, da v njih ni ne bele moke in ne sladkorja, še posebej pa navdušuje burbonska vanilija v prahu – ki smo je uporabili samo za noževo konico pa dišala cela kuhinja!
Če želimo, da so muffini brez mlečnin oz. brez laktoze, navadno mleko nadomestimo z brezlaktoznim mlekom ali rastlinskim napitkom.
Deli s prijatelji!
Specializirana spletna trgovina za
LCHF, KETO in PALEO prehrano.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.