za diabetike
KETO kroketi brez glutena po okusu nič ne zaostajajo za krompirjevimi. Namesto krompirja smo za njihovo pripravo uporabili ricotto, mascarpone in sezamovo moko. Za hrustljavost pa poskrbijo naše edinstvene vlakninske drobtine.
Prepričani smo, da bodo KETO kroketi brez glutena navdušili celo družino. Le privoščite si jih za kosilo ali večerjo - priporočamo, da jih postrežete s svojo najljubšo omako.
Vse sestavine, razen drobtin, zmešamo skupaj. Zavijemo v živilsko folijo in maso za 1 uro postavimo v hladilnik.
Pristavimo vodo in jo osolimo. Vzamemo eno pest mase in jo oblikujemo v dolg enakomeren svaljk, ki ga razrežemo na poljubne dolžine. Ko voda zavre, narezane svaljke nežno prestavimo v vodo. Prej kot v minuti bodo priplavali na površje.
S penavko jih nežno poberemo ven ter pustimo, da se malo ohladijo.
V posodico si pripravimo drobtine. Krokete povaljamo z vseh strani ter jih do zlato rumene barve popečemo na maslu ali drugi maščobi.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.