Tina
Hey, Pajsek!
/
/
/
FIT čokoladna rulada z jagodnim nadevom

FIT čokoladna rulada z jagodnim nadevom

FIT čokoladna rulada z jagodnim nadevom
Obrok: Sladica
Celoten čas: 40
minut
Število obokov: 1

Jagode in čokolada brez dodanega sladkorja!

FIT rulada: Jagode in čokolada so preverjena kombinacija, ki gre še toliko bolj v slast, če si jo lahko privoščimo brez slabe vesti.

Kaja je iz naših sestavin spekla FIT rulado z jagodnim nadevom in biskvitom z okusom čokolade. Rulada je BREZ dodanega SLADKORJA, primerna za KETO/LCHF in BREZ GLUTENA.

V receptu se odlično znajdejo naši beljaki v prahu, ki poskrbijo za super strukturo biskvita, služijo pa tudi kot dodaten vir beljakovin.  Po uporabi embalažo samo dobro zapreš nazaj in beljaki te bodo čakali pripravljeni na naslednjo uporabo – brez skrbi, da bi jim potekel rok uporabe. Naročiš jih lahko tukaj, ne pozabi pa tudi na glavno sestavino nadeva.

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
Low Carb
LCHF
Fit
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Sestavine za biskvit:
Beljaki v prahu + voda
18 g + 160 ml
Beljaki v prahu + voda
18 g + 160 ml
Jajce
1
Jajce
1
Kakav v prahu
15
g
Kakav v prahu
15
g
Zelena bananina moka
35
g
Zelena bananina moka
35
g
Pecilni prašek
2
žlički
Pecilni prašek
2
žlički
Eritritol v prahu z magnezijem
40
g
Eritritol v prahu z magnezijem
40
g
Sestavine za nadev:
Eritritol v prahu z magnezijem
15
g
Eritritol v prahu z magnezijem
15
g
Skyr
150
g
Skyr
150
g
Jagodna marmelada brez dodanega sladkorja
60
g
Jagodna marmelada brez dodanega sladkorja
60
g
Postopek priprave
Pripravimo biskvit:

Beljake v prahu zmešamo z vodo in jih stepemo v sneg. V drugi posodi zmešamo jajce, 40 g eritirola in pecilni prašek, na koncu pa vmešamo še kakav in ovsene kosmiče.

Na pekač, obložen s papirjem za peko, enakomerno razporedimo maso in pečemo 10 minut na 200°C. Pečen biskvit pustimo, da se ohladi, potem pa ga obrnemo in ga na strani, kjer je papir, premažemo z vodo, da lepo odstopi.

In nato še:

Vse sestavine za nadev - marmelado, skyr in eritritol, dobro zmešamo, da se sestavine lepo porazdelijo med seboj. Premažemo biskvit, previdno zavijemo, nato pa uživamo v sladkanju brez slabe vesti.

Z našimi sestavinami je ustvarjala Kaja Šilc.

Dober tek

Pajs izdelki
Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in preglej še naš TikTok profil.

Ustvarjaj z nami

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Košarica

Dodajte še

Želite brezplačno dostavo?

V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.