Beljake v prahu zmešamo z vodo in jih skupaj z dvema žlicama eritritola stepemo v čvrst sneg. V ločeni posodi skupaj s preostankom eritritola penasto umešamo rumenjake. Priporočljivo je, da rumenjake res dolgo stepamo, da dobim lepo zračno peno, v katero potem previdno in nežno vmešamo vse suhe sestavine, rahlo premešamo in na koncu vmešamo še sneg iz beljakov.
Vse skupaj nato ulijemo in z lopatko lepo porazdelimo na s papirjem za peko obloženem pekaču, ki smo ga predhodno namazali z maščobo. Biskvit se peče cca. 10-15 min na drugem nivoju na 180°C (malo je odvisno od pečice).
Ko vzamemo biskvit iz pečice, ga previdno zavijemo v rolo, pokrijemo s kuhinjsko krpo in počakamo, da se malce ohladi (da ni več vroč, ne pa hladen, saj se v tem primeru pri ponovnem zvijanju lahko lomi). V vmesnem času pa pripravimo nadev.


