Samo en korak:
Vse sestavine v mešalniku zmešamo v enotno maso, nato pa za 2 uri postavimo v zamrzovalnik - v tem času na vsake pol ure sladoled premešamo, da se nam ne strdi preveč.
Jagodni sladoled po tem receptu je enostavno pripravljen in primeren za vse načine prehranjevanja.
Naša verzija domačega sladoleda je brez mlečnin, brez dodanega sladkorja in polna zdravih beljakovin. Ampak brez skrbi: Po okusu čisto nič ne zaostaja za tistimi, ki so polni sladkorjev in laktoze. Za pripravo našega sladoleda pa potrebuješ maksimalno štiri sestavine! Super, a ne?

Vse sestavine v mešalniku zmešamo v enotno maso, nato pa za 2 uri postavimo v zamrzovalnik - v tem času na vsake pol ure sladoled premešamo, da se nam ne strdi preveč.


Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.
Klikni TUKAJ in preglej še naš TikTok profil.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.