Pečico segrejemo na 150 stopinj, pekač obložimo s papirjem za peko in ga namastimo po robovih.
Najprej se lotimo priprave biskvita. Jajca ločimo na rumenjake in beljake. Slednje stepemo v trd sneg in damo na stran. Čokolado stopimo nad soparo. V skledi združimo suhe sestavine: mandljevo moko, bourbon vaniljo, kakav in pecilni prašek. Premešamo.
Maslo stepamo 5 minut, da naraste in postane penasto. Med stalnim mešanjem dodajamo rumenjak za rumenjakom in stopljeno čokolado. Sledijo suhe sestavine, dodajamo jih po žlicah, na koncu z lopatko previdno vmešamo še sneg beljakov.
Maso vlijemo v pekač in pečemo 15 minut na 150 nato še 20-25 na 190 stopinjah. Z zobotrebcem preverimo, če je biskvit pečen; v nasprotnem primeru peko ustrezno podaljšamo. Popolnoma ohladimo v pekaču.