1. Korak: Priprava mase
V posodi zmešajte eritrtiol s stevijo, kremni sir in vanilijo v prahu, dokler ne dobite gladke mase. Vmešajte stopljeno čokolado, kakav v prahu, jajca in sladko smetano. Mešajte, dokler ni masa homogena.
Pripravite prefinjen čokoladni cheesecake, ki vas bo navdušil s kremasto teksturo in bogatim okusom čokolade. Ta enostaven LCHF recept je popoln za vse, ki želite sladkati svoje dni, ne da bi pri tem posegali po sladkorju. Pecite, ohladite in uživajte!
V posodi zmešajte eritrtiol s stevijo, kremni sir in vanilijo v prahu, dokler ne dobite gladke mase. Vmešajte stopljeno čokolado, kakav v prahu, jajca in sladko smetano. Mešajte, dokler ni masa homogena.
Tortni model premera 15 cm obložite s peki papirjem in vanj vlijte maso. Pecite v pečici, ogreti na 250 °C, približno 20 minut. Sredica naj ostane rahlo tresoča.
Torto popolnoma ohladite na sobni temperaturi, nato jo za vsaj 6 ur postavite v hladilnik.
Uporabite kakovostno temno čokolado brez dodanega sladkorja za najboljši okus in LCHF skladnost.
Cheesecake je najboljši, če ga pred postrežbo pustite v hladilniku čez noč.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.