za diabetike
KETO palačinke so zelo enostavno pripravljene in vedno uspejo. So izjemno mehke, teknile pa bodo vsem družinskim članom.
Recept je brez glutena, brez dodanega sladkorja in brez mlečnin. Za pravi palačinkast okus smo jih premazali z našo jagodno marmelado, ki je narejena v Sloveniji in ustreza vsem načinom prehranjevanja.
Poglej, kako smo z njeno pomočjo naredili KETO cheesecake >>
Pečico segrejemo na 180°C. Vse sestavine (razen masla) s paličnim mešalnikom zmešamo v gladko zmes.
Manjšo litoželezno ponev postavimo v pečico, da se segreje. Ogreto ponev vzamemo iz pečice in v njej raztopimo maščobo. Nato vanjo vlijemo maso in pečemo 20 minut.
Pečeno palačinko postrežemo z grškim jogurtom, jagodno marmelado brez dodanega sladkorja in svežimi jagodami.
Palačinko postrežemo z dodatki po želji - priporočamo katerega od naših namazov brez dodanih sladkorjev: jagoda, marelica ali gozdni sadeži.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Prijavi se na naše e-novice
Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov. Pridobi 10% popust za prvi nakup!
Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Naročite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004