Pajs brez obresti - Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Tina
Hey, Pajsek!

KETO ferrero rocher brez peke in mlečnin

keto ferrero rocher brez peke pajs brez obresti
Obrok: Sladica
Celoten čas: 40
minut
Število obokov: 12

Ferrero rocher brez peke in brez mlečnin!

KETO Ferrero Rocher brez peke in brez mlečnin so hitro pripravljena VEGANSKA poslastica, ki je čisto brez dodanega sladkorja, po okusu pa kroglice zelo spominjajo na zelo znane pralineje.

Ferrero Rocher okus v receptu smo dobili z uporabo naše ene in edine Pajsotelle - slastnega naravnega čokoladno-lešnikovega namaza, ki vsebuje najmanj 67% delež lešnikov in je primeren za vse načine prehranjevanja - tudi za diabetike in KETO. V Pajsotelli ni v nobeni obliki dodanega sladkorja, za sladkost v njej pa namesto slednjega poskrbi naravni eritritol.

 

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
vegansko
PALEO
Low Carb
LCHF
KETO
Fit
Brez mlečnin
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Sestavine:
Razmaščena mandljeva moka
115
g
Razmaščena mandljeva moka
115
g
Pajsotella
150
g
Pajsotella
150
g
Kakav brez sladkorja
30
g
Kakav brez sladkorja
30
g
Drobno nasekljani praženi lešniki
50
g
Drobno nasekljani praženi lešniki
50
g
Voda
50-65
g
Voda
50-65
g
Sestavine za preliv:
Temna čokolada brez sladkorja
70
g
Temna čokolada brez sladkorja
70
g
Nasekljani praženi lešniki
50
g
Nasekljani praženi lešniki
50
g
Rastlinsko olje ali druga tekoča maščoba
2
Rastlinsko olje ali druga tekoča maščoba
2
Postopek priprave
Najprej:

V posodi zmešamo mandljevo moko, kakav v prahu in drobno nasekljane pražene lešnike. Dodamo 50 g vode in Pajsotello ter dobro premešamo, da nastane kompaktna masa, iz katere lahko oblikujemo kroglice. Če je zmes presuha, dodamo še kakšno jedilno žlico vode, če je pa prevlažna pa še kakšno jedilno žlico moke.
Oblikujemo kroglice, jih odložimo na pekač in se lotimo preliva.

In nato:

Temno čokolado stopimo v mikrovalovni pečici ali na vodni kopeli in ji primešamo olje. Dodamo nasekljane pražene lešnike in premešamo.

Nato pa prekrijemo kroglice s pripravljenim prelivom, pri tem pa si pomagamo z zobotrebcem: V kroglico vstavimo zobotrebec in jo z vseh strani prelijemo s prelivom. Prelito kroglico postavimo na pladenj ali raven krožnik, ponovimo postopek z vsemi kroglicami in jih nato postavimo v hladilnik za 30 minut, da se čokolada ohladi.

Ko so kroglice ohlajene, samo še izvlečemo zobotrebce in že pajsamo.

Dobro vedeti:

Mandljevo moko v receptu lahko nadomestimo tudi z makadamijevo.

Z našimi sestavinami je ustvarjala Nina Zorčič.

Dober tek

Pajs izdelki
Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in preglej še naš TikTok profil.

Ustvarjaj z nami
LCHF janeževi upognjenci
28
minut
24
LCHF janeževi upognjenci
KETO Limonina krema
25
minut
2
KETO Limonina krema
Feta in paradižnik iz pečice (1)
30
minut
2
Feta in paradižnik iz pečice
KETO kremni lešnikov puding iz konjak moke pajs brez obresti
5
minut
4
KETO kremni lešnikov puding

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Do brezplačne poštnine vam manjka še: 59,99  V trgovino
Košarica