za diabetike
KETO browniji brez mlečnin ne razočarajo: So sočni, mehki in "fudgy". Vse brez dodanega sladkorja in brez mlečnih izdelkov!
Za popoln čokoladni okus poskrbi naš 100% kakav v prahu, ki ga odlikuje visok delež kakavovega masla. Ob njem pa brez sladkorja sladek okus pričara naša izjemna temna čokolada.
Keto browniji brez mlečnin navdušujejo s svojo mehko strukturo in polnim čokoladnim okusom. Poskusi jih!
Pečico segrejemo na 160°C. Sestavine za laneno jajce - 2 JŽ mletih lanenih semen in 4 JŽ vode - zmešamo in pustimo stati 5 minut. Nato dodamo stopljeno in ohlajeno olje in eritritol ter z ročnim mešalnikom miksamo, dokler zmes ne postane puhasta.
Dodamo vanilijo in vodo ter mešamo 2 minuti. V posodo presejemo moko, sodo, sol in kakav ter s silikonsko lopatico mešamo, dokler ni vse povezano. Dodamo nasekljano temno čokolado in spet premešamo.
Maso prelijemo v pekač, obložen s papirjem za peko in pečemo 35-40 minut.
Pečene brownije še 15 minut pustimo v pekaču, nato pa jih prestavimo na rešetko za hlajenje, kjer jih pustimo, dokler se popolnoma ne ohladijo - to je pomembno, saj imamo v nasprotnem primeru lahko težave z njihovim rezanjem in ohranjanjem oblike.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.