Hey, gost!
Velika izbira za vsako dieto

- Recepti -

Beljakovinska čoko-karamela brez mlečnin in peke

beljakovinska karamela pajs brez obresti

Vse kupljene proteinske ploščice se lahko skrijejo ...

... pred našo beljakovinsko karamelo! Domače čokoladne karamelne rezine so brez glutena, mlečnin in dodanega sladkorja ter pripravljene brez peka!

Beljakovinska karamela je zelo kompaktna jo lahko razrežeš na poljubno velike koščke - kot ploščice za na pot ali v hribe, kot pecivo, če imaš goste ... Ker ne vsebuje jajc ali mlečnih sestavin pa tudi dolgo zdržijo - čeprav še nismo uspeli ugotoviti, kako dolgo, ker - jih pač zmanjka. Takoj! :D

Eva je v receptu uporabila naše VEGANSKE BELJAKOVINE v prahu, o katerih je povedala:

Narejene so iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža na naravni osnovi brez umetnih arom in dodatkov. Na voljo sta dva okusa vanilija in čokolada - in obadva sta super okusna!

Všeč mi je predvsem to, da nimajo tako izrazitega okusa po umetnih sladilih kot marsikatere druge beljakovine, poleg tega pa so precej manj mokaste/praškaste.

 

Bi jih poskusil/a tudi ti?

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
vegansko
PALEO
Low Carb
Fit
Brez mlečnin
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Celoten čas
15
minut
Čas priprave
15
minut
Sestavine:
Veganske beljakovine - čokolada
90
g
Veganske beljakovine - čokolada
90
g
Pajsotella
85
g
Pajsotella
85
g
Kakav v prahu
40
g
Kakav v prahu
40
g
Eritritol v prahu z magnezijem
35
g
Eritritol v prahu z magnezijem
35
g
Kokosova razmaščena moka
30
g
Kokosova razmaščena moka
30
g
Rastlinsko mleko brez sladkorja
10+2
g
Rastlinsko mleko brez sladkorja
10+2
g
Za dekoracijo:
Temna čokolada brez sladkorja
Temna čokolada brez sladkorja
Liofilizirane jagode
Liofilizirane jagode
Postopek priprave

Dobro vedeti

- Maso lahko oblikujemo v pravokotnik tudi s pomočjo pekača za kruh, obloženega s papirjem za peko - s prsti jo pritisnemo ob dno pekača in enakomerno razporedimo, da se oblikuje pravokotnik.

- Količina mleka se lahko razlikuje, saj ima vsaka znamka malce drugačno konsistenco. Med procesiranjem ga dodajajte žlico po žlico in spremljajte rezultat. Ko se bo masa sama oblikovala v kroglo ne dodajajte več mleka, saj bo le tako enostavna za oblikovanje brez packanja.

Dober tek!
Kupi sestavine
Z našimi sestavinami je ustvarjala
Eva Sušin

Deli s prijatelji!

Pajs priporoča
Recept meseca
Zanimivosti
Še vedno grizeš?

Začni pajsati!

Še vedno grizeš?
Začni pajsati!

Piškotki in zasebnost

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.

Košarica