Beljakovinska karamela: Vse kupljene proteinske ploščice se lahko skrijejo pred tem receptom! Domače čokoladne karamelne rezine so brez glutena in dodanega sladkorja ter pripravljene brez peka!
Beljakovinska karamela je zelo kompaktna jo lahko razrežeš na poljubno velike koščke - kot ploščice za na pot ali v hribe, kot pecivo, če imaš goste ...
Eva je v receptu uporabila naše VEGANSKE BELJAKOVINE v prahu, o katerih je povedala:
Narejene so iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža na naravni osnovi brez umetnih arom in dodatkov. Na voljo sta dva okusa vanilija in čokolada - in obadva sta super okusna!
Všeč mi je predvsem to, da nimajo tako izrazitega okusa po umetnih sladilih kot marsikatere druge beljakovine, poleg tega pa so precej manj mokaste/praškaste.
- Maso lahko oblikujemo v pravokotnik tudi s pomočjo pekača za kruh, obloženega s papirjem za peko - s prsti jo pritisnemo ob dno pekača in enakomerno razporedimo, da se oblikuje pravokotnik.
- Količina mleka se lahko razlikuje, saj ima vsaka znamka malce drugačno konsistenco. Med procesiranjem ga dodajajte žlico po žlico in spremljajte rezultat. Ko se bo masa sama oblikovala v kroglo ne dodajajte več mleka, saj bo le tako enostavna za oblikovanje brez packanja.
Deli s prijatelji!
Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.