za diabetike
LCHF krekerji so odlična izbira za vse nizkohidratne jedilnike. Ne vsebujejo glutena in niti ne dodanega sladkorja, prepričajo pa s svojo hrustljavo strukturo, finim okusom in enostavno pripravo.
Če želimo krekerje brez mlečnin, maslo preprosto zamenjamo s kakšno drugo maščobo.
Naredili smo jih iz naše SEZAMOVE razmaščene moke, ki ima čudovit sezamov okus in preseneti z vrhunskimi hranilnimi vrednostmi.
Pečico segrejemo na 175°C.
Vse sestavine damo v skledo in zamesimo v testo. Maso oz. testo oblikujmo v kroglico, položimo med 2 lista papirja za peko in previdno razvaljamo.
Z rezalnikom iz razvaljanega testa narežemo diamante oz. krekerje in jih položimo na pekač, obložen s papirjem za peko.
Po želji krekerje pred peko potresemo s sezamom in pečemo 15 minut pri na 175°C.
Krekerje pustimo, da se dobro ohladijo in jih nato postrežemo.
Za krekerje brez mlečnin, maslo preprosto zamenjamo s kakšno drugo maščobo.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.