Prvi korak – priprava kruha
Rezine LOW CARB kruha s semeni rahlo popečemo v ponvi na maslu, da dobijo zlato hrustljavo skorjo.
Hitro, preprosto in noro dobro! Monika je pripravila idejo za zajtrk (ali sladico), ki te bo navdušila. Glavne zvezde recepta so naši Pajsi LOW CARB kruh s semeni – hrustljav in lahek, 100 % pistacijev namaz – kremast in poln okusa ter Flavor drops – Vanilija – kapljice za piko na i. Dodaj še popečene breskve in uživaj v kombinaciji, ki je preprosta, a top!

Rezine LOW CARB kruha s semeni rahlo popečemo v ponvi na maslu, da dobijo zlato hrustljavo skorjo.
Breskve operemo, narežemo na kolobarje in jih položimo v vročo ponev. Na hitro jih popečemo, da se rahlo zmehčajo in dobijo lepo zlato barvo, nato dodamo nekaj kapljic Flavor drops – Vanilija.
Na vsako popečeno rezino kruha namažemo žlico pistacijevega namaza. Nanj položimo še tople, dišeče breskve.
Postrežemo toplo, po želji posujemo s cimetom in okrasimo z listki mete.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.
Klikni TUKAJ in preglej še naš TikTok profil.

BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.