vegetarijansko
LCHF ocvrti sir, namesto v drobtinah smo ga spanirali v kombinaciji sezamove razmaščene moke in mandljev v lističih. Rezultat pa je naravnost vrhunski!
Slike povedo vse … hrustljav “poh” brez glutena in skoraj čisto brez OH-jev, v notranjosti pa mehko stopljen sirček, ki se vleče, vleče in vleče … kot se pravi ocvrti sir mora!
Pripravimo si dve posodici - v prvi rahlo zmešamo jajci in sol, v drugi pa si pripravimo mešanico (na manjše koščke narezanih) mandljev v lističih in sezamove moke.
Edamec (ali kakšno drugo vrsto sira) narežemo na kose želene velikosti, potem pa vsakega pomočimo najprej v jajcih in potem "pomokamo" v mešanici sezamove razm. moke in mandljev.
Paniramo na klasični način.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Prijavi se na naše e-novice
Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov. Pridobi 10% popust za prvi nakup!
Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Naročite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.