Priprava okusnih LCHF piščančjih polpet je preprosta in hitra. Najprej segrejte pečico na 220 stopinj Celzija. Belo meso piščanca narežite na srednje velike kose in jih postavite v sekljalnik, kjer jih sesekljajte, da dobite fino mleto maso. Dodajte preostale sestavine, razen vlakninskih drobtin, ter dobro premešajte, da dobite homogeno maso.
Iz mase oblikujte ploščate polpete, pri tem pa pazite, da niso premajhni. Vsakega posebej povaljajte v vlakninskih drobtinah in jih nato položite na pekač, prekrit s peki papirjem. Po polpetah poškropite malo olja, nato pa jih premaknite v segreto pečico. Pecite jih približno 10 minut, nato jih obrnite in pecite še toliko časa, da lepo porjavijo in postanejo hrustljavi. S tem enostavnim receptom boste ustvarili okusne LCHF piščančje polpete, ki bodo zadovoljile vaše brbončice.