Priprava LCHF bučnih rolic je preprosta in okusna. Najprej pripravite mešanico iz naribanega parmezana in vlakninskih drobtin, da dobite hrustljavo panirano zunanjost. Olju dodajte sol in poper, da ustvarite začinjeno olje za namakanje bučnih trakov.
Bučko narežite na tanke trakove, kar lahko naredite z lupilnikom. Nato vsak bučni trak pomočite v začinjeno olje, nato pa ga obložite z mešanico parmezana in vlakninskih drobtin, da ga lepo obložite.
Na vsak bučni trak postavite rezino šunke in rezino gavde, nato pa zvijte trak v rolado. Postopek ponavljajte, dokler napolnite pekač.
Pekač z bučnimi rolicami postavite v pečico, segreto na 200 stopinj Celzija, in pecite približno 20 minut ali dokler rolice ne postanejo zlato rjave in hrustljave.
Te okusne LCHF bučne rolice so odlična izbira za prigrizek ali prilogo, saj so polne okusa in hranljivih sestavin ter hkrati primerni za nizko vsebnost ogljikovih hidratov. Uživajte v njihovi preprosti pripravi in okusu!