za diabetike
LCHF štrudelj: Samo oblika ga razlikuje od tradicionalnega štrudlja, njegov okus pa nikakor ne razočara. Emanuela je napisala, da je s tem receptom njej in njenemu možu končno uspelo pregnati "lušte" po štrudlju, ki so pri njima trajali vse od začetka spremembe prehranjevanja.
Okus je tako podoben navadnemu štrudlju, njegova priprava pa toliko manj komplicirana, da potrebe po peki klasičnega zavitka sploh ne bo več.
Razen skute in borovnic, vse sestavine dobro zmešamo z mešalnikom. Na koncu z žlico vmešamo še skuto in stresemo v pekač in pustimo počivati vsaj 15 minut.
Pečico segrejemo na 175 °C.
Med počivanjem po masi potresemo borovnice, jih izdatno sladkamo z eritritolom in pekač damo v ogreto pečico.
Pečemo 30 minut in še toplo postrežemo.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Prijavi se na naše e-novice
Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov. Pridobi 10% popust za prvi nakup!
Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Naročite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004