Bučke dobro popivnamo in jih posujemo z mediteranskimi začimbami. Uporabimo lahko poljubno mešanico začimb po lastnem okusu. Pripravimo si pekač, ki ga obložimo s peki papirjem. V krožniku si pripravimo mešanico vlakninskih drobtin in naribanega parmezana, ki ju dobro premešamo.
Tako je keto hrustljav bučkin čips skoraj že pripravljen. Vsak popivnan bučkin kolobar povaljamo v pripravljeni mešanici vlakninskih drobtin in parmezana ter jih enega poleg drugega polagamo na pekač. Pečico segrejemo na 220 stopinj Celzija in bučke pečemo 20-25 minut. Po desetih minutah kolobarje obrnemo, da se enakomerno zapečejo in postanejo hrustljavi.
Pečeni bučkini kolobarji bodo odlična in zdrava prigrizek ali dodatek k različnim jedem. Z njimi lahko presenetimo goste na zabavi ali pa jih postrežemo kot hitro in okusno malico. Bučke so zaradi svoje nizke kalorične vrednosti in visoke vsebnosti vlaknin idealna izbira za vse, ki želijo jesti zdravo in uravnoteženo prehrano.