Hey, gost!
Velika izbira za vsako dieto

- Recepti -

KETO bučni njoki

keto bučni njoki pajs brez obresti

LCHF njoki nežno bučnega okusa te bodo navdušili!

KETO bučni njoki po tem receptu so narejeni iz fine in kompaktne mase, zato njoki med kuhanjem/pečenjem ne razpadajo, ampak obdržijo svojo obliko. Tako niso le okusni, temveč navdušujejo tudi s svojim videzom.

Glavna sestavina recepta je naša bučna razmaščena moka, ki na 100 g vsebuje kar 50 g beljakovin in samo 3 g OH-jev. Zato je odlična izbira za vse, ki pazite na vnos ogljikovih hidratov, kot tudi vse tiste, ki želite povečati vnos beljakovin. Bučna moka je brez glutena in primerna za pripravo tako sladkih kot slanih jedi.

Bi jo poskusil/a?

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
Low Carb
LCHF
KETO
Fit
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Celoten čas
20
minut
Čas priprave
10
minut
Čas kuhanja
10
minut
Sestvine:
Bučna razmaščena moka
50
g
Bučna razmaščena moka
50
g
Skuta
100
g
Skuta
100
g
Jajce
1
Jajce
1
Himalajska sol
1
ščepec
Himalajska sol
1
ščepec
Zelena bananina moka
po potrebi
Zelena bananina moka
po potrebi
Postopek priprave

Dobro vedeti

Njoke lahko pripravimo na dva različna načina - izberi možnost, ki ti bo najbolj ustrezala.

Pri prvem postopku nastane bolj neenakomerna grudičasta masa in kuhane kroglice so bolj mehke. Vidni so koščki skute in zato je zmes bolj rahla.

Pri drugem postopku je celotna masa zmiksana enakomerno in ni grudic. Kuhane kroglice so nekoliko bolj kompaktne. – takšne, kot so na sliki.

Dober tek!
Kupi sestavine
Z našimi sestavinami je ustvarjala
Diabfit Lana

Deli s prijatelji!

Pajs priporoča
Recept meseca
Zanimivosti
Še vedno grizeš?

Začni pajsati!

Še vedno grizeš?
Začni pajsati!

Piškotki in zasebnost

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.

Košarica