V loncu na srednji temperaturi zmešajte sladko smetano, kokosovo mleko, bučni pire, cimet in eritritol. Vse sestavine temeljito premešajte, da se med seboj lepo povežejo. Zmes segrevajte, dokler ne zavre, nato jo odstavite z ognja. Medtem želatino v prahu zmešajte s 6 žlicami hladne vode, pri čemer jo pustite, da nabrekne približno 5 minut. Ko je želatina pripravljena, jo dodajte v nekoliko ohlajeno zmes – pazite, da ni prevroča, saj bi to zmanjšalo učinek želatine. Zmes mešajte, dokler se želatina popolnoma ne raztopi in enakomerno poveže s smetanovo mešanico. Pripravljeno tekočino nato previdno prelijte v majhne modelčke ali skodelice. Za najboljši učinek jih pokrijte in postavite v hladilnik, kjer jih pustite stati približno dve uri, da se zmes popolnoma strdi in doseže kremasto teksturo. Po želji lahko - keto bučna panna cotto ob serviranju okrasite z naribano čokolado, svežimi malinami ali ščepcem dodatne medenjakove začimbe, ki bo poudarila praznične okuse in poskrbela za čudovit zaključek sladice.