za diabetike
Naši KETO browniji so sladki BREZ SLADKORJA, neponovljivo čokoladno noto pa jim doda 100% nizozemski KAKAV v prahu, ki se ponaša s prvinskim kakavovim okusom in več kot 20% maščobe.
V brownijih boste tako lahko brez skrbi uživali vsi, ki sledite principom KETO/LCHF prehranjevanja, se izogibate sladkorju, pšenici, glutenu ali imate težave s povišanim krvnim sladkorjem. Če želite, da so browniji tudi brez laktoze, maslo v receptu enostavno zamenjajte s kakšno drugo maščobo, ki vam bolj ustreza.
Če v celoti upoštevamo recept in pečeno maso za brownije na koncu razrežemo na 10 enakih delov, bo vsak brownie vseboval SAMO 2 g OH-jev!
V prvi posodi zmešamo maslo in temno čokolado ter ju raztopimo nad vodno kopeljo ali v mikrovalovni pečici. V drugi posodi zmešamo vse suhe sestavine (mandljeva moka, eritritol, kakav v prahu, pecilni prašek).
V tretji posodi z ročnim mešalnikom umešamo jajca, dokler niso lahka in kremasta. Dodamo flavor drops ter sedaj tekočo mešanico masla in čokolade.
Mokrim sestavinam dodamo suhe in mešamo dokler ne dobimo konsistentne zmesi. V manjšem pekaču pečemo cca. 15 minut na 180°C.
Da bo recept brez laktoze, maslo preprosto zamenjajte s kakšno drugo maščobo.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.