za diabetike
Keto granolo vsujemo v blender in zdrobimo na manjše koščke. V mleto granolino zmes primešamo 2 veliki žlici Pajsotelle.
Maso razporedimo v modelčke za muffine - mase je približno za 6 modelov. Da na koncu dobimo lepšo obliko našega jagodnega muffina, je nujno potrebno, da granolino zmes potisnemo čim bolj na poden - pomagamo si z manjšim kozarčkom.
Seveda ker imamo jogurtove maffine - potrebujemo jogurt, kateru primešamo 2 žlici kokosove moke in vse skupaj dobro premešamo. Jogurtovo zmes nadevamo na granolo.
Za piko na i pa v blenderju zmešamo sveže jagode (lahko uprorabimo tudi drugo jagodičevje) v fini pire. Jagodni pire nadevamo kot tretjo plast v naše keto muffine. Da dobimo bolje razporejen okus, lahko plast jogurta in jagod rahlo z palčko premešamo.
Jagodne muffine postavimo v hladilnik in počakamo 30 min. Mmmmmm
Namesto svežih jagod se lahko uporabi tudi katero drugo jagodičevje.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Prijavi se na naše e-novice
Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov. Pridobi 10% popust za prvi nakup!
Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Naročite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.