Keto granolo vsujemo v blender in zdrobimo na manjše koščke. V mleto granolino zmes primešamo 2 veliki žlici Pajsotelle.
Maso razporedimo v modelčke za muffine - mase je približno za 6 modelov. Da na koncu dobimo lepšo obliko našega jagodnega muffina, je nujno potrebno, da granolino zmes potisnemo čim bolj na poden - pomagamo si z manjšim kozarčkom.
Seveda ker imamo jogurtove maffine - potrebujemo jogurt, kateru primešamo 2 žlici kokosove moke in vse skupaj dobro premešamo. Jogurtovo zmes nadevamo na granolo.
Za piko na i pa v blenderju zmešamo sveže jagode (lahko uprorabimo tudi drugo jagodičevje) v fini pire. Jagodni pire nadevamo kot tretjo plast v naše keto muffine. Da dobimo bolje razporejen okus, lahko plast jogurta in jagod rahlo z palčko premešamo.
Jagodne muffine postavimo v hladilnik in počakamo 30 min. Mmmmmm


