Fit beljakovinska rulada, ki jo je iz naših sestavin spekla stranka Metka. Odlična zdrava sladica brez glutena in brez dodanih sladkorjev, ki bo potešila brbončice tudi najzahtevnejših sladokuscev.
Najbolje je, da suhe sestavine pred uporabo presejemo.
Ker se proteini in razmaščene moke drugače obnašajo v stiku s tekočino, postane masa malce bolj lepljiva, kot masa za običajne biskvite. Paziti moramo, da je ne mešamo preveč, vedeti je treba, da ne bo tako homogena, kot tista iz običajnih mok, tako da ostane kakšna grudica, a nič zato.
Če se nam zdi masa za biskvit zelo suha, ji pred peko dodamo še malo (rastlinskega) mleka.
Če si na strogem LCHF/KETO, lahko veganske riževe beljakovine zamenjaš s sirotkinimi.
Deli s prijatelji!
Specializirana spletna trgovina za
LCHF, KETO in PALEO prehrano.
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.