Low Carb
Ta jed bo navdušila vaše brbončice s harmonijo okusov in tekstur, ki se prepletajo v slastno in zdravo poletno doživetje. Uživajte v okusnih Zucchini Capres, ki vas bodo popeljale na kulinarično potovanje!
Pri pripravi okusnih Zucchini Capres, nadevanih bučk, je pomembno, da sledimo nekaj preprostim korakom, da dosežemo popoln okus in teksturo. Najprej segrejemo pečico na 180°C, tako da bo jed enakomerno pečena. Bučke prerežemo po dolžini na pol in jih nežno položimo v pekač. Nato jih obilno premažemo s svežim pestom, ki dodaja jedi osvežujočo zeliščno noto.
Sledi plastiranje s tankimi rezinami sočnega paradižnika in kremaste mocarele, kar bo dodalo bučkam bogat okus in kremasto teksturo. Začinimo jih s ščepcem soli, ki poudari naravne arome sestavin, ter sveže mletim črnim poprom, ki dodaja rahlo pikantnost. Za dodaten okus in aromo dodamo origano, ki bo jedi podaril sredozemski pridih.
Nato pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 45 minut. Pri tem je pomembno, da bučke ne postanejo premehke, zato je najbolje preveriti njihovo konsistenco z vilicami. Ko so bučke mehke in nadev sočen, jih lahko vzamemo iz pečice. Ta jed bo navdušila vaše brbončice s harmonijo okusov in tekstur, ki se prepletajo v slastno in zdravo poletno doživetje. Uživajte v okusnih Zucchini Capres, ki vas bodo popeljale na kulinarično potovanje!
*Predlog serviranja: posujte servirane bučke s kvasnimi kosmiči.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.