Priprava kruha
S pomočjo modelčka za piškote izrežite srce iz sredine rezine Low Carb kruha s semeni.
Srčna jajčka v kruhu so popoln način, da svojemu jutru ali prigrizku dodate pridih ljubezni. Ta preprost, a očarljiv recept združuje hrustljavost Low Carb kruha s semeni in kremno mehkobo sveže pečenega jajca. Izrezano srce v kruhu ustvari ne le vizualno privlačen obrok, temveč tudi okusen užitek. Popolna kombinacija za tiste, ki cenijo enostavne, a navdihujoče jedi.

S pomočjo modelčka za piškote izrežite srce iz sredine rezine Low Carb kruha s semeni.
Na namaščeno ponev položite kruh z izrezanim srcem. Na sredino, kjer ste izrezali srce, ubijte jajce. Pazite, da rumenjak ostane cel. Pecite na srednjem ognju, dokler beljak ne zakrkne, rumenjak pa ostane rahlo tekoč.
Pri pečenju jajca pazite, da ponev ni prevroča, saj se lahko jajce prehitro strdi.
Srčna jajčka so odličen vir beljakovin in zdravih maščob, hkrati pa zaradi Low Carb kruha ustrezajo različnim prehranskim režimom.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.
Klikni TUKAJ in preglej še naš TikTok profil.

BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.